Clooney feirer familieforøkelse

George og Amal Clooney adopterte valp.

ADOPTERTE VALP: Denne uken ønsket Amal og George Clooney valpen Millie velkommen til familien.  Foto: Polaris
ADOPTERTE VALP: Denne uken ønsket Amal og George Clooney valpen Millie velkommen til familien. Foto: Polaris Vis mer

SEOGHØR.NO: Mange har ventet i spenning på en mulig familieforøkelse i familien Clooney etter at George (54) giftet seg med Amal (37) i september i fjor.

Nå kommer den i form av en firbent venn. Onsdag adopterte det profilerte en valp fra det lokale dyreredningstjenesten i Los Angeles.

Valpen skal ha blitt funnet forlatt på gaten der den lette etter mat utenfor restauranter. Nå kan nok hunden vente seg et godt liv med mye mat og kos hos Clooney-paret.

George og Amal har ingen barn, men fra før har de to hunder av rasen cocker spaniel, som heter Einstein og Louie.

Saken fortsetter under bildet.

FORELSKET: Det er ingen tvil om at paret kun har øyne for hverandre. De så svært forelsket ut da de kastet glans over premieren på George sin siste film «Our brand is crises» tidligere denne uken.  Foto: Broadimage
FORELSKET: Det er ingen tvil om at paret kun har øyne for hverandre. De så svært forelsket ut da de kastet glans over premieren på George sin siste film «Our brand is crises» tidligere denne uken. Foto: Broadimage Vis mer

Hadde kjælegris

Det var dyreredningstjenesten som delte nyheten på sin hjemmeside, der de også la ut et bilde av paret med sin nye «baby».

- Det var en lykkelig dag for Millie. Hun ble funnet uten et hjem, men i dag var lykken med henne da hun ble adoptert av George og Amal Clooney. De lette etter en basset hound og så bildet hennes på vår nettside. De møttes og den nye, lykkelige familien dro hjem sammen.

Skuespilleren, kjent fra filmer som «The Descendants», var stolt eier av grisen Max i 18 år og skal ha blitt knust da grisen døde i 2006.

LES OGSÅ: - George og Amal ser ut som to forelskede tenåringer