Clooney får innført nye lover før bryllupet

- Han er ekstremt bekymret når det kommer til sitt eget privatliv.

SIKRER PRIVATLIVET: Det vil ikke være mulig å stoppe utenfor eiendommen til George Clooney eller svømme i nærheten av den fra nå til etter bryllupet. Foto: GHB/X17online.com/All Over Press
SIKRER PRIVATLIVET: Det vil ikke være mulig å stoppe utenfor eiendommen til George Clooney eller svømme i nærheten av den fra nå til etter bryllupet. Foto: GHB/X17online.com/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
HUSET TIL CLOONEY: Dette er George Clooneys Italia-hus.
 Foto: REX/IPA/All Over Press
HUSET TIL CLOONEY: Dette er George Clooneys Italia-hus. Foto: REX/IPA/All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: I september gifter superstjernen George Clooney (53) seg med kjæresten, Amal Alamuddin (36).

Bryllupet skal etter planen finne sted nær Venezia i Italia. Stjernen har selv et landsted ved Como-sjøen, nesten fire timer unna havnebyen, og det spekuleres i om vielsen vil finne sted i Venezia før gjestene vil bli fraktet videre til fest hjemme hos Clooney.

Men filmstjernen skal være bekymret før bryllupet. Så bekymret for sitt eget privatliv at han har fått innført nye lover i den italienske regionen. Det melder nettstedet PerezHilton.com.

Nettstedet skriver at Clooney har sørget for at man får en klekkelig bot dersom man svømmer nærmere enn 100 meter fra eiendommen hans.

Trosser man dette, må man betale nesten 5000 kroner.

Det blir heller ikke lov til å stoppe opp utenfor eiendommen, enten man kommer til fots eller ved hjelp av et fremkomstmiddel.


«Vi vet ikke om det er George som kommer til å stå og vifte med armen og si: «Kom dere vekk!» dersom noen stopper», skriver nettstedet humoristisk.

30. september oppheves lovene.

- Det er et spørsmål om trafikk og sikkerhet. Det er veldig farlig. Samtidig er det et spørsmål om privatliv, sier ordfører Roberto Pozzi.

LES OGSÅ: Her vil Clooney gifte seg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer