Clooney blir barnevakt om han taper Oscar

Dersom Brad Pitt vinner Oscar for beste skuespiller, kan Clooney bli motvillig barnevakt.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Søndag 26. februar er det klart for Oscar-utdelingen i Kodak Theater i Hollywood, og stjernene kniver om de gjeve trofeene.

To av filmbyens største stjerner George Clooney (50) og Brad Pitt (48) har bestemt seg for å gjøre prisutdelingen litt ekstra spennende i år.

De to kameratene er nemlig nominert i samme kategori, beste mannlige skuespiller. Clooney er nominert for innsatsen som frustrert enkemann i «The Descendants» og Brad Pitt kan vinne for rollen i sportsfilmen «Moneyball».

Ifølge The National Enquirer har Clooney og Pitt veddet om hvem som stikker av med seieren. Brad Pitt og Angelina Jolie (36) er som kjent stolte foreldre til en ungeflokk på seks, og dersom Pitt vinner Oscar har Clooney lovet å sitte barnevakt.

Det kan bli en tøff jobb for skjørtejegeren som selv innrømmer at at han aldri bør få barn og og forteller at det gikk svært dårlig da han nylig hadde barn på besøk.

- Jeg har alltid vært en fan av filmen «To Kill A Mockingbird» fra 1962, men da jeg satte den på, begynte de å klage over at den var i svart-hvitt og kom til å bli kjedelig. Så jeg sa til dem: «Hold kjeft for h***ete!» Det er derfor jeg aldri bør få barn, sier Clooney til Daily Star.

Men om Clooney vinner gullstatuetten må «Moneyball»-stjernen være dekksgutt på kameratens private yacht.

Clooney vant nylig en Golden Globe for beste skuespiller foran Pitt, og ligger så langt best an i den vennlige konkurransen.

Til Getty Images benekter Clooney at de to rivaliserer.

- Vi er gode venner. Noen liker å tenke at vi rivaliserer, men det gjør vi ikke, sier Clooney.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dette bildet avslører kjendisparet  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer