Clooney anmeldt til politiet

George Clooney havnet i trøbbel i Venezia. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Jentene skrek da «The Descendants»-stjernen George Clooney (52) viste seg på den røde løperen under filmfestivalen i Venezia onsdag kveld.

Imidlertid var ikke alle like begeistret over skuespillerens opphold i den italienske byen. 

Tirsdag var Clooney på sightseeing og kjørte rundt i en liten båt i Venezias kanaler. En lokal advokat merket seg dette og anmeldte George for å kjøre uten gyldig båtsertifikat. 

Men kjekkasens lek på vannet får, ifølge Vanity Fair, ingen store konsekvenser for Clooney, og det skal være båtens eiere som eventuelt må stå til ansvar. 

Magasinet spøker med hele anmeldelsen. 

- Det som er overraskende er at en innbygger så George Clooney styre båten på tirsdag og klarte å motstå skuespillerens 100 mils sjarm-radius og anmeldte ham til myndighetene, skriver Vanity Fair. 

Clooney lot seg ikke merke av anmeldelsen og var som vanlig i slaget på åpningen av filmfestivalen. Den single skuespilleren viste seg arm i arm med medspiller Sandra Bullock (49), som strålte i en rød J.Mendel-kjole. 

Superstjernene spiller sammen i den nye science fiction-filmen «Gravity», der de blir strandet i verdensrommet.

Filmen har norsk kinopremiere 25. oktober.  

Se filmtraileren nedenfor!  


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer