Clooney: - Amal er mitt livs kjærlighet

Hollywood-stjernen åpner seg om følelsene til sin flotte kone.

TURTELDUER: Halvannet år etter bryllupet ser fremdeles George og Amal ut som to nyforelskede tenåringer. Foto: NTB Scanpix
TURTELDUER: Halvannet år etter bryllupet ser fremdeles George og Amal ut som to nyforelskede tenåringer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: I mange år var George Clooney (54) en av verdens mest ettertraktede ungkarer.

Han datet den ene skjønnheten etter den andre, men ingen klarte å få ham til å slå seg til ro for godt.

Da Clooney skilte seg fra kona Talia Balsam (57) i 1993, etter kun to års ekteskap, sverget han nemlig at han aldri skulle gifte seg igjen.

Og selv om kjærester som Elisabetta Canalis (37) og Stacey Keibler (36) skal ha hatt et håp om å tilbringe resten av livet med kjekkasen, så nektet Clooney å gi etter for bryllupsmas.

Men så, i oktober 2013, traff kjekkasen den 16 yngre toppadvokaten, Amal Alamuddin (38), og pipa fikk plutselig en helt annen låt.

Etter bare et halvt år som kjærester gikk «Ocean's Eleven»-stjernen ned på kne og fridde til den britiske skjønnheten.

Nå avslører George Clooney at han aldri har hatt det bedre enn han har det i dag.

- Ikke i min villeste fantasi kunne jeg se for meg at jeg noen gang skulle bli så lykkelig i et forhold som det jeg er nå, avslører han til Esquire magazine, ifølge UsWeekly.com.

- Som 52-åring fant jeg mitt livs kjærlighet, og jeg er utrolig lykkelig.

Saken fortsetter under bildet.

EKS-KJÆRESTER: Fra 2009 til 2011 var Clooney sammen med den italienske skuespilleren Elisabetta Canalis. En måned etter bruddet innledet han et forhold til den tidligere wrestleren Stacy Keibler. To år senere ble det slutt mellom dem også. Foto: NTB Scanpix
EKS-KJÆRESTER: Fra 2009 til 2011 var Clooney sammen med den italienske skuespilleren Elisabetta Canalis. En måned etter bruddet innledet han et forhold til den tidligere wrestleren Stacy Keibler. To år senere ble det slutt mellom dem også. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Felles interesser

Med en kone som er en ettertraktet menneskerettsadvokat, forteller også Clooney at han har et ønske om å etterlate seg et varig inntrykk på kommende generasjoner for jobben de gjør sammen - blant annet ved å hjelpe immigranter og flyktninger.

54-åringen mener de utallige prisene han har mottat for sin prestasjon på lerretet betyr lite i forhold til dette viktige arbeidet.

- Amal og jeg jobber med ting nå som betyr noe på et helt annet nivå, i en helt annen verden. Hvis det er noe jeg vil bli husket for så er det for ting jeg fremdeles har til gode å utrette, sier han, ifølge nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

FORELSKET: Clooney har ingenting imot å vise verden sine sterke følelser for sin vakre kone.  Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: Clooney har ingenting imot å vise verden sine sterke følelser for sin vakre kone. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Skjørtejegeren har tidligere avslørt at han ikke hadde gitt Amal et eneste hint om at han hadde tenkt til å fri da han gikk ned på kne i april 2014, og at hun brukte lang tid på å svare.

- Det skjedde ganske raskt. Men jeg visste fort at jeg ønsket å tilbringe resten av livet mitt sammen med Amal, har han fortalt på «This Morning».

- Vi hadde aldri tidligere snakket om det da jeg plutselig spurte henne. Jeg kastet det bokstavlig talt på henne.

Frieriet skjedde hjemme i Clooneys villa i Los Angeles mens låter av hans berømte tante, Rosemary Cooney, ble spilt i bakgrunnen.

- Amal svarte bare om igjen og om igjen: «Herregud» og «Wow», så vi satt bare der, fortsetter han.

- Til slutt sa jeg til hennne: «Hør her, jeg er 52 år og nå har jeg stått på kne i 28 minutter. Jeg må ha et svar. Jeg er redd hoften min svikter. Kanskje ikke jeg klarer å reise meg igjen».

Saken fortsetter under bildet.

MANN OG KONE: Her er paret på vei for å formalisere ekteskapet i Venezia i september i 2014. Bryllupet varte i tre dager til ende. Foto: NTB Scanpix
MANN OG KONE: Her er paret på vei for å formalisere ekteskapet i Venezia i september i 2014. Bryllupet varte i tre dager til ende. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I slutten av september i 2014 fikk George sin Amal i en romantisk seremoni i Venezia i Italia, i det som ble regnet for årets største stjernebryllup.

I fjor vår åpnet skuespilleren seg om hvordan livet som gift mann er.

- Alt jeg vet er at ekteskapet forandret alt når det kommer til hva jeg selv trodde om min egen fremtid. Jeg har alltid vært en optimist, men jeg var ikke alltid optimistisk rundt hvordan det ville gå personlig for meg. Men nå er jeg det, sa han til People.

LES OGSÅ: Cindy Crawford endte til sengs med George Clooney