CLMD-Martin gliste fra øre til øre

Sandra Lyngs eks viste fram dama på bloggfest. Se video øverst i saken!

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Bloggere, modeller, artister og andre kjentfolk var til stede da Vixen Blog Awards gikk av stabelen i Oslo fredag kveld. 

Blant disse var DJ Martin Bjercke (27) fra elektronicaduoen CLMD, som hadde med seg sin nye modellkjæreste Alexandra Backstrøm (27). 

Paret strålte om kapp på rød løper, og stilte velvillig opp for et intervju med Seoghør.no. Men Martin måtte innrømme at han selv har lite erfaring med blogging:

- Nei, egentlig ikke så mye, men jeg følger jo med littegrann da, jeg gjør det. Men ikke sånn personlig, jeg har aldri blogget selv, sier han.

Også hans flotte kjæreste Alexandra stemmer i med et «nei» under intervjuet.

Se videointervjuet øverst i saken! 

PENT PAR: Martin Bjercke og Alexandra Backstrøm fotografert under Vixen Blog Awards 2015 på Hotel Continental i Oslo fredag kveld. De har vært kjærester siden i fjor høst. Foto: NTB Scanpix
PENT PAR: Martin Bjercke og Alexandra Backstrøm fotografert under Vixen Blog Awards 2015 på Hotel Continental i Oslo fredag kveld. De har vært kjærester siden i fjor høst. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Representerte Norge i Miss World

Men modellyrket har hun derimot erfaring med. I 2013 representerte hun Norge i den prestisjetunge modellkonkurransen «Miss World» på Indonesia. 

Det var under en Sony Music-fest i Nydalen i fjor høst at Martin viste fram kjæresten for første gang.

Da sa han stolt til Seoghør.no:

- Dette er den nye kjæresten min, og hun er helt nydelig!

Se video fra Sony-festen under:

LES OGSÅ: Sandra Lyng strålte med sin nye flamme

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer