Clinton ble veganer - gikk ned 11 kilo

Eks-presidenten har lagt om kostholdet og ser sunnere ut enn på lenge.

RUND: Her er Clinton på boksigneringferd i 2007 og var betydelig rundere rundt magen enn det han er i dag. Foto: STELLA PICTURES
RUND: Her er Clinton på boksigneringferd i 2007 og var betydelig rundere rundt magen enn det han er i dag. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Etter at den tidligere presidenten Bill Clinton (65) la om kostholdet og ble veganer har han gått ned hele 11 kilo.

Det var under sin datter Chelsea Clinton (31) sitt bryllup i fjor da Clinton viste fram sitt nye ytre, at folk virkelig fikk øynene opp for hans drastiske vekttap. Ryktene om at Clinton var blitt syk gikk verden over.

Men skal vi tro den populære demokraten skyldes vekttapet mer enn at han ønsker å komme i bedre form.

- Jeg har det fint. Jeg er begynt på en ny slankekur og mosjonerer mye. Det er fantastisk, sa Clinton i det amerikanske TV-programmet «Meet the press» i fjor.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Mamma grein før noen hadde sagt noe  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer