Clint fant lykken med 36 år yngre dame

Clint Eastwood flyttet sammen med ny kvinne.

KJERLIGHETEN TOK SLUTT: Clint Eastwoods nye kjæreste Christina Sandera har flyttet inn sammen med filmstjernen. Her sammen med ekskona Dina som han separerte seg fra i fjor.
KJERLIGHETEN TOK SLUTT: Clint Eastwoods nye kjæreste Christina Sandera har flyttet inn sammen med filmstjernen. Her sammen med ekskona Dina som han separerte seg fra i fjor. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I august i fjor kom nyheten om at Hollywood-legenden Clint Eastwood (84) hadde flyttet fra kona Dina Riuz (49) etter 17 års ekteskap.

Nå skal kjærligheten blomstre for skuespilleren igjen, melder UsWeekly.com.

Eastwood skal nemlig ha blitt sammen med en kvinne ved navn Christina Sandera (48), og bladet trykker bilder av det nye paret på shopping i Los Angeles.

- Hun bor sammen med ham i huset han delte med Dina tidligere. Hun flyttet inn for flere måneder siden, sier en kilde til nettstedet.

Eastwood ble etter skilsmissen koblet til den 43 år yngre familievennen Erica Tomlinson-Fisher (41).  Og det ble antatt at hans nye kjæreste var Erica. Nå viser det seg at han har funnet en helt ny kvinne, som er svært lik Erica av utseende - men som er åtte år eldre eldre.

Fra ekteskapet med Dina har «Million Dollar Baby»-stjernen datteren Morgan (17). I tillegg til syv andre barn fra tidligere forhold.

- Alle barna hans har møtt Christina og de liker henne. Clint er lykkelig, forteller kilden.

Til tross for at Eastwood er i midten av 80-årene nekter han å trappe ned på arbeidet. For tiden er han travelt opptatt med å både produsere og regissere actionfilmen «American Sniper» hvor Bradley Cooper (39) har hovedrollen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer