- Clint Eastwood slo meg i fjeset

«Dirty Harry»-stjernens berømte sønn avslører at barndommen ikke var en enkel affære.

FAR OG SØNN: «Suicide Squad»-aktuelle Scott Eastwood åpner seg om barndommen. Han er sønnen til den legendariske skuespilleren Clint Eastwood.  Foto: Instagram
FAR OG SØNN: «Suicide Squad»-aktuelle Scott Eastwood åpner seg om barndommen. Han er sønnen til den legendariske skuespilleren Clint Eastwood. Foto: Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: «Suicide Squad»-aktuelle Scott Eastwood (30) er yngstesønnen til den legendariske skuespilleren Clint Eastwood (86).

Scott er blant «Dirty Harry»-stjernens syv barn, hvorav fem av dem er halvsøsknene hans.

I et nytt intervju med GQ Australia åpner Scott seg om oppveksten og om sin 86 år gamle fars svært gammeldagse oppdragelse.

Han mimrer spesielt tilbake til én spesiell hendelse da han var 16 år gammel, da det endte med at faren dyttet ham hardt inntil veggen og slo ham i ansiktet.

- Jeg hadde tatt med min 14 år gamle søster til en fest. Jeg forlot festen for å ta en øl med noen kamerater. Jeg forlot henne, men tenkte ikke på det. Senere, da pappa fant ut av det... Så slo han meg i ansiktet og sa: «Du forlater aldri søsteren din på en fest. ALDRI». Det var veldig gammeldags av ham, sier han og fortsetter:

- Han var ikke redd. Dette moderne greiene der man ikke kan fike til barnet sitt fordi man er redd for å bli dømt av folk... Det var ikke slik det var i min familie. Gjorde du noe galt, ble du straffet. Jeg lærte raskt - man skal ikke gjøre det, sier Eastwood om sin berømte far.

Saken fortsetter nedenfor.

I fars fotspor

I likhet med sin prisbelønte far, som har vunnet Oscar hele fire ganger, har 30-åringen valgt å satse innenfor filmbransjen. Scott debuterte på det store lerretet i filmen «Flags of Our Fathers» fra 2006, som pappa Clint regisserte.

Siden den gang har han vært å se i en rekke filmer, inkludert den kinoaktuelle filmen «Suicide Squad».

AKTUELL PÅ LERRETET: Scott Eastwood (t.v) spiller i filmen «Suicide Squad». Her sammen med motspillerne Adewale Akinnuoye-Agbaje, Will Smith og Adam Bearc på filmpremieren i New York i starten av august. Foto: Rex Features
AKTUELL PÅ LERRETET: Scott Eastwood (t.v) spiller i filmen «Suicide Squad». Her sammen med motspillerne Adewale Akinnuoye-Agbaje, Will Smith og Adam Bearc på filmpremieren i New York i starten av august. Foto: Rex Features Vis mer

Scott og Clint Eastwood pryder også forsiden av bladet Esquire denne måneden. I intervjuet med Esquire åpner den unge skuespilleren seg blant annet om det å bli født utenfor ekteskapet.

30-åringen vokste opp sammen med sin mor Jacelyn Reeves på Hawaii, og han fikk ikke et ordentlig tett forhold med faren sin før han flyttet til California for å gå på high school der. 

På spørsmål om hvordan Scott har formet sin egen identitet, svarer han følgende:

- Jeg bare gjør hva han (Clint Eastwood, journ. anm.) gjør. Fortsetter å bevege meg fremover, sier han til bladet.

LES OGSÅ: - Vi lager storm på dansegulvet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer