Céline Dion brast i gråt av sønnens overraskelse

Sangstjernen trodde ikke sine egne øyne under Billboard Music Awards.

RØRENDE: Celine Dion klarte ikke å holde tårene tilbake da sønnen overrasket henne på scenen for å dele ut pris til henne.  Foto: Xposure
RØRENDE: Celine Dion klarte ikke å holde tårene tilbake da sønnen overrasket henne på scenen for å dele ut pris til henne. Foto: Xposure Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Søndag stormet noen av de største stjernene i verden til T-Mobile Arena i Las Vegas for å delta under årets Billboard Music Awards.

Kvelden bød på mange overraskelser fra scenen, blant annet Madonnas (57) rørende hyllest til avdøde Prince og Britney Spears' (34) lettkledde sceneantrekk.

Se bildegalleri lenger ned i saken!

Men det var nok sangstjernen Céline Dion (48) som fikk den største overraskelsen av alle under den storslåtte prisutdelingen. 

Da hun entret scenen for å motta prisen for «årets ikon», ble hun tatt på senga da hennes eldstesønn René-Charles (15) dukket opp på scenen for å dele ut prisen til moren sin.

Tårene flommet mens hun ga 15-åringen en stor klem:

- Beklager alle tårene. Jeg ønsker å være sterk foran familien og barna mine, sa «All By Myself»-sangeren. 

Saken fortsetter under bildegalleriet.

Takket sin avdøde ektemann

Den legendariske sangfuglen valgte å dedisere prisen til ektemannen René Angélil, som gikk bort i januar etter en årelang kamp mot kreften.

- René, denne er til deg. Jeg vet at min kjære ektemann vil fortsette å passe på meg fra himmelen, sa hun hulkende fra scenen mens hun holdt sønnen i hånden.

Saken fortsetter under bildet.

VANT GJEV PRIS: Céline Dion stakk hjem med prisen for «årets ikon».  Foto: Xposure
VANT GJEV PRIS: Céline Dion stakk hjem med prisen for «årets ikon». Foto: Xposure Vis mer

Sangeren åpnet seg nylig om sin siste tid med ektemannen og røpet under et intervju med ABC News hva som var hennes site ord til René før han gikk bort.

- Du bekymret deg for karrieren min. Du bekymret deg for barna. Du bekymret deg for alt. Det er nok. Stoler du på meg? Vær så snill, gjør det. Stol på meg. Det kommer til å gå bra med barna. Det kommer til å gå bra med meg. Det lover jeg deg. Vær så snill, forlat jorda med fred. Jeg ønsker ikke at du skal bekymre deg, minnes Dion som sine siste ord, ifølge Contactmusic.com.

Se video fra den røde løperen:

Saken fortsetter under bildet.

KNUST: Céline Dion mistet ektemannen René av kreft i midten av januar. De hadde kjent hverandre fra hun var 12 år gammel.  Foto: Pa Photos
KNUST: Céline Dion mistet ektemannen René av kreft i midten av januar. De hadde kjent hverandre fra hun var 12 år gammel. Foto: Pa Photos Vis mer

- Du ser helt fantastisk ut

Under Billboard Music Awards-utdelingen pleier stjernene å kle seg i sine lekreste, og ofte dristigste antrekk.

I fjor overrasket Jennifer Lopez (46) i en svært vågal kjole, mens i år var det antakeligvis Britney Spears som dukket opp i årets mest lettkledde antrekk.

«Toxic»-sangeren strålte mer enn på lenge på den røde løperen i en gjennomsiktig blondedrakt med lårhøye støvletter.

- Du ser fantastisk ut, Britney!!! skriver leseren som kaller deg Cinnamon under Daily Mails artikkel. 

- Britney er så feminin og vakker. Hun ser fantastisk ut. Hun er en god danser og sanger, skrev CPB. 

FLOTTERE ENN NOENSINNE: Britney Spears strålte i sitt dristige antrekk på den røde løperen, noe som fikk flere fans til å juble over å se popstjernen tilbake i sitt rette element.  Foto: SipaUSA
FLOTTERE ENN NOENSINNE: Britney Spears strålte i sitt dristige antrekk på den røde løperen, noe som fikk flere fans til å juble over å se popstjernen tilbake i sitt rette element. Foto: SipaUSA Vis mer

LES OGSÅ: Viser frem figuren etter fødselen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer