Céline Dion:

Céline Dion ble koblet til 17 år yngre danser - nå forteller hun sannheten

Ble sett hånd i hånd i kjærlighetsbyen Paris.

KJÆRESTER?: Ifølge flere kilder skal Céline Dion ha blitt sammen med Pepe Munoz. Nå forteller hun sannheten. Her fra en sammenkomst med venner i Tyskland tidligere denne uken. Foto: NTB scanpix
KJÆRESTER?: Ifølge flere kilder skal Céline Dion ha blitt sammen med Pepe Munoz. Nå forteller hun sannheten. Her fra en sammenkomst med venner i Tyskland tidligere denne uken. Foto: NTB scanpix Vis mer

(Seoghør.no): I januar i fjor kom den triste beskjeden om at sangstjernen Céline Dion (49) hadde mistet sin kjære ektemann, René Angélil.

Angélil gikk bort 73 år gammel, som følge av strupekreft. Han fikk kreftdiagnosen første gang i 1999, men var friskmeldt i flere år før kreften kom tilbake.

Nå, omtrent halvannet år etterpå, har ryktene svirret om at Céline skal ha funnet kjærligheten på ny - denne gang med den 17 år yngre danseren, Pepe Munoz (32). Det melder det svenske bladet Hänt, som også har publisert noen søte bilder av duoen.

KJEKKASEN: Det er denne kjekkasen fansen trodde hadde kapret Céline Dions hjerte. Foto: NTB scanpix
KJEKKASEN: Det er denne kjekkasen fansen trodde hadde kapret Céline Dions hjerte. Foto: NTB scanpix Vis mer

De to ble nemlig sett sammen mens de lo og koste seg i kjærlighetsbyen Paris. De virket tilsynelatende svært forelsket, og gikk sammen hånd i hånd.

Men ifølge Célines talspersoner skal de to bare være venner, melder Extratv.

Skrøt av Céline

Danseren ble ansatt for å danse med Céline på scenen, for bare en måned siden.

I et intervju Pepe gjorde med Vogue nylig, hadde han bare gode ting å si om Céline.

- Hun får deg til å kjenne deg velkommen, som om du tilhører familien, du er et fullverdig medlem i gruppen og hun er ikke redd for å spørre om sitt klesvalg, sin dans og sine opptredener.

Ifølge nettstedet deler de to vennene interessen for mote og trender. Det kan ha en sammenheng med Célines drastiske stilendring den siste tiden.

Danseren er også stor på Instagram med sine tegninger. Han jobber nemlig også som illustratør ved siden av dansingen.

Saken fortsetter under bildet.

HYGGE: Tidligere denne uken nøt Céline og Pepe litt kvalitetstid med venner i Tyskland. Foto: NTB scanpix
HYGGE: Tidligere denne uken nøt Céline og Pepe litt kvalitetstid med venner i Tyskland. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Jeg har aldri kysset en annen mann

Det er tydelig at Célines avdøde ektemann René var hennes livs kjærlighet.

I et intervju med CBS Sunday Morning i oktober i fjor, avslørte sangfuglen at hun ikke var klar til å gå videre etter ektemannens bortgang, ifølge Mirror.

- Jeg elsker ham. Jeg elsker han fortsatt. Jeg er ikke klar til å forelske meg igjen. Ikke nå. Jeg er fortsatt gift med ham. Jeg har aldri kysset en annen mann i mitt liv, fortalte hun åpenhjertig.

Etter å ha tatt ett års pause fra musikken for å ta vare på ektemannen, stod Céline på scenen igjen sommeren 2015 - etter Renés ønske.

Saken fortsetter under bildet.

ELSKET HVERANDRE TIL DET SISTE: Céline Dion og René Angélil elsket hverandre til døden skilte dem i januar. Foto: Polaris/ NTB scanpix
ELSKET HVERANDRE TIL DET SISTE: Céline Dion og René Angélil elsket hverandre til døden skilte dem i januar. Foto: Polaris/ NTB scanpix Vis mer

- Jeg ville ikke være her. Jeg trenger det ikke. Ikke misforstå meg, jeg elsker å synge for folk, men jeg har mine prioriteringer, sa sangerinnen til USA Today den gang.

Videre fortalte hun at hun hadde hatt flere følelsesladde samtaler med René.

- René sier til meg at han vil dø i armene mine, og jeg sier «Jeg skal være der. Du kan dø i armene mine», avslørte stjernen.

- Når noen du elsker faller og trenger hjelp, det er ikke tiden for å gråte. I ettertid kan man gjøre det, men ikke ennå, fortsatte Céline.

Celine Dion rørte salen til tårer under American Music Awards 2015, da hun fremførte Edith Piafs «Hymne a l'Amour» til ære for de som mistet livet i Paris-terroren. Video: Reuters Vis mer Vis mer Vis mer

Ble kjærester da Céline var 19 år

I mars 2015 delte «My Heart Will Go On»-sangeren med ABC News at René ikke lenger var i stand til å få i seg næring på egenhånd.

- Han kan ikke bruke munnen sin selv. Han kan ikke spise, så jeg mater ham. Han har en slange til mat. Jeg må mate ham tre ganger om dagen. Jeg gjør det selv, så jeg mater både mannen min og barna mine, sa Dion den gang.

Céline traff René for første gang som 12-åring, etter at broren hennes hadde sendt inn en sang til ham som hun hadde skrevet.

LANGVARIG: Forholdet til René og Céline varte helt til døden skilte dem. De møttes da Céline bare var 12 år. Foto: NTB scanpix
LANGVARIG: Forholdet til René og Céline varte helt til døden skilte dem. De møttes da Céline bare var 12 år. Foto: NTB scanpix Vis mer

René jobbet nemlig som musikkprodusent, agent og sanger, og ble Célines manager.

Syv år senere, da hun var 19 og han 45, ble de kjærester.

I 1991 forlovet paret seg, og tre år etter giftet de seg. Duoen fornyet også ekteskapsløftene i Las Vegas i år 2000.

Paret fikk barna René-Charles (16) og tvillingene Nelson og Eddy (6) sammen.

I tillegg hadde René tre voksne barn fra et tidligere forhold.

LES OGSÅ: - Folk har prøvd å bryte seg inn i graven hennes fire ganger