Cleese dumpet dama

En uke med konstant offentlig ydmykelse ble for mye for 69-åringen...

BLE DUMPET PÅ SMS: Barbie Orr, etter en rekke flaue uttalelser og løgner. Barbie og hunden Diva ble landskjent gjennom en reklamekampanje for dyrebutikkkjeden Pecto i 2003. Foto: Promo
BLE DUMPET PÅ SMS: Barbie Orr, etter en rekke flaue uttalelser og løgner. Barbie og hunden Diva ble landskjent gjennom en reklamekampanje for dyrebutikkkjeden Pecto i 2003. Foto: Promo Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I løpet av en uke, klarte Barbie Orr (45) å begrave forholdet til John Cleese (69) i full offentlighet.

Først fortalte hun at hun i begynnelsen ikke ville sove sammen med den aldrende komikeren, utbroderte med at hun var engstelig for at hun ikke ville bli seksuelt tiltrukket av "Monty Python"-stjernen, gikk i detalj med at gamle menn "jo vanligvis er litt slappe der nede, men at Cleese virkelig hadde en fin ’pakke’", avslørte at han hadde fikset på tennene sine og la til at han hadde satt i hår der han vanligvis var skallet. 

Men det som virkelig satte spikeren i kista for forholdet mellom Cleese og Orr, var da det også ble kjent at aldersforskjellen mellom de to skrumpet inn fra 42 år til 24 år.
Orr ble nemlig tatt i å lyve på alderen med 18 år!

Hun påsto hun var 27 år og var egentlig 45 år. Og ikke nok med det, hennes virkelig navn var også noe helt annet - Kristine Reinhard.

Er det rart Cleese fikk nok? Om det var den minkende aldersforskjellen eller hennes idiotiske uttalelser som gjorde utslaget er imidlertid ikke kjent. Det spørs om det ikke var den fine "pakka", som gjorde utslaget…

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected], eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ:
Løy på alderen med 18 år! Nå skal han i hvert fall ha fortalt venner at han har dumpet henne, ifølge Daily Mail. Og ifølge avisen er det svært få som er overrasket over akkurat det.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer