Cleese (70) dater datterens venninne (39)

- Jeg har funnet en som er veldig upassende aldersmessig.

FORELSKET IGJEN: Under ett år etter at han skilte seg fra sin kone gjennom 16 år, er John Cleese forelsket i en 31 år yngre kvinne. Foto: All Over Press
FORELSKET IGJEN: Under ett år etter at han skilte seg fra sin kone gjennom 16 år, er John Cleese forelsket i en 31 år yngre kvinne. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Monty Python-stjernen John Cleese (70) måtte betale over 120 millioner i skilsmisseoppgjør, da han og hans kone Alyce Faye Eichelberger (64) gikk hver sin vei i 2009, men 70-åringen har ikke mistet troen på kjærligheten.

Nå bekrefter Cleese at han har falt for den 31 år yngre skjønnheten Jennifer Wade, som er en venninne av hans datter Camilla!

- Jeg har funnet en som er veldig upassende aldersmessig. Jennifer er 39 - som gjør henne 31 år yngre, noe som er en skandale.

- Vi har bare vært sammen tre-fire måneder, men... hun er veldig leken, sier Cleese i et intervju med BBC ifølge Daily Mail.

Cleese skal ikke ha vært fornøyd da han ble nødt til å begynne turnere med egne forestillinger igjen for å finansiere den kostbare skilsmissen, men ablegøyemakeren hevder det er et lyspunkt med den slanke bankkontoen.

- En ting jeg vet sikkert når det gjelder Jenny, er at hun ikke er ute etter pengene mine, spøkte han ifølge Daily Mail.

I tillegg til eks-kona Alyce, har John Cleese vært gift to ganger tidligere.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Gifter seg med 24 år eldre kvinne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer