Cleese (70) dater datterens venninne (39)

- Jeg har funnet en som er veldig upassende aldersmessig.

FORELSKET IGJEN: Under ett år etter at han skilte seg fra sin kone gjennom 16 år, er John Cleese forelsket i en 31 år yngre kvinne. Foto: All Over Press
FORELSKET IGJEN: Under ett år etter at han skilte seg fra sin kone gjennom 16 år, er John Cleese forelsket i en 31 år yngre kvinne. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Monty Python-stjernen John Cleese (70) måtte betale over 120 millioner i skilsmisseoppgjør, da han og hans kone Alyce Faye Eichelberger (64) gikk hver sin vei i 2009, men 70-åringen har ikke mistet troen på kjærligheten.

Nå bekrefter Cleese at han har falt for den 31 år yngre skjønnheten Jennifer Wade, som er en venninne av hans datter Camilla!

- Jeg har funnet en som er veldig upassende aldersmessig. Jennifer er 39 - som gjør henne 31 år yngre, noe som er en skandale.

- Vi har bare vært sammen tre-fire måneder, men... hun er veldig leken, sier Cleese i et intervju med BBC ifølge Daily Mail.

Cleese skal ikke ha vært fornøyd da han ble nødt til å begynne turnere med egne forestillinger igjen for å finansiere den kostbare skilsmissen, men ablegøyemakeren hevder det er et lyspunkt med den slanke bankkontoen.

- En ting jeg vet sikkert når det gjelder Jenny, er at hun ikke er ute etter pengene mine, spøkte han ifølge Daily Mail.

I tillegg til eks-kona Alyce, har John Cleese vært gift to ganger tidligere.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Gifter seg med 24 år eldre kvinne