Claus Lundekvam skilles etter 12 år

TV 2s fotballekspert selger huset etter bruddet med barndomskjæresten.

BRUDD: Den tidligere landslagsstjernen og fotballproffen Claus Lundekvam skiller seg fra kona.

 Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
BRUDD: Den tidligere landslagsstjernen og fotballproffen Claus Lundekvam skiller seg fra kona. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Etter 23 års samliv har TV 2s fotballekspert Claus Lundekvam (41) og kona Nina (39) bestemt seg for å skille lag. De giftet seg i 2002, og det eksotiske bryllupet fant sted på Jamaica i Karibien. Paret har to døtre på 10 og 15 år sammen.

Lundekvam bekrefter overfor Se og Hør at det er brudd mellom ham og barndomskjæresten. De to møttes da han bare var 18 år gammel.

Villaen deres på Bønes utenfor Bergen er nå lagt ut for salg. Nylig kvittet han seg også med en rekke verdifulle minnegjenstander, blant annet en signert Michael Jackson gitar.

I SALG NÅ: I tirsdagens utgave av Se og Hør kan du se bildene av den ekslusive villaen som Lundekvam har lagt ut for salg.
I SALG NÅ: I tirsdagens utgave av Se og Hør kan du se bildene av den ekslusive villaen som Lundekvam har lagt ut for salg. Vis mer

Den tidligere landslagsstjernen med 40 landskamper for Norge kan se tilbake på en fantastisk proffkarriere. Han fikk med seg 411 kamper i den engelske Premier Leauge klubben Southampton.

Og da Lundekvam kastet inn håndkleet i juli 2008 ble han hyllet med testimonial. Over 18 000 elleville tilskuere tok farvel med nordmannen etter 12 suksessfulle år.

For fire år siden sto Lundekvam fram - blant annet i Se og Hør, og fortalte åpenhjertig om at han slet med rusmisbruk. Han valgte å legge seg frivillig inn på Tony Adams berømte klinikk for rusmisbrukere - Sporting Chance Clibnic i England. De siste årene har han jobbet som fotballekspert i TV2 Sporten samtidig som han vært trener for 6. divisjonslaget Bønes.

I tirsdagens utgave av Se og Hør kan du lese mer om Lundekvams brudd- og se bildene av den flotte og ekslusive villaen som han nå har lagt ut for salg.

LES OGSÅ: - Takker gud for at ingen ble drept

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer