Claus Dalvang røk ut av «71 grader nord»

- Det var som et mareritt, sier han til Seoghør.no.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter en knallhard etappe og en forrykende konkurranse, var det til slutt Claus Dalvang (45) som måtte reise hjem fra «71 grader nord». Det syntes han naturlig nok var veldig skuffende.

- Det var veldig bittert, og jeg var sjanseløs mot to fantastisk sterke jenter. Det er mulig man har litt høye forventninger om seg selv, men man kjemper jo mot de beste i Norge. Men den tunge kroppen, med altfor lite krutt i armene, det holdt ikke, sier Dalvang til Seoghør.no.


Deltagerne på det tapende laget etter den innledende konkurransen, kjempet gjennom en balansekonkurranse om å unngå de tre dårligste plassene. De måtte nemlig gjennom en avgjørende konkurranse der man skulle henge fra en bro.

- For en fyr på 90 kilo med slitne ankler var verken balanseoppgaven, eller det å henge statisk fra en bro konkurransedeler for Claus Dalvang. De var ikke skapt for meg, sier han videre.

Den første som slapp taket var nettopp Dalvang.

- Det var som et mareritt. Jeg fikk oppleve hvordan det var å ikke ha krefter igjen, og melkesyra var langt ut i fingertuppene. Man har bare lyst til å tviholde, og så er det ikke noe mer å hente. Det føltes som om livet bare ebbet ut, og at jeg slapp meg ned i intet - og den følelsen kommer til å plage meg lenge.

«71 grader nord» sendes mandager klokken 20.30 på TVNorge. Se vår store TV-guide her!
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Det hadde vært et fullstendig nederlag

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer