- SVÆRT GLAD: Claudia Schiffer og ektemannen Mathhew Vaughn er svært glade for det nye barnet, og kan nesten ikke vente til barnet blir født i mai. Foto: All Over Press
- SVÆRT GLAD: Claudia Schiffer og ektemannen Mathhew Vaughn er svært glade for det nye barnet, og kan nesten ikke vente til barnet blir født i mai. Foto: All Over PressVis mer

Claudia Schiffer venter sitt tredje barn

- Vi er svært glade, sier supermodellen.

SEHER.NO: Claudia Schiffer (39) og produsent-ektemannen Matthew Vaughn venter sitt tredje barn.

Den vakre blondinen er fire og en halv måned på vei i svangerskapet, og har termin i mai.

- Vi er svært glade, og vi kan nesten ikke vente til hun blir født, forteller supermodellen til MailOnline.

Fra før har Schiffer og Vaughn sønnen Caspar (6) og datteren Clementine (4). Det å få barn, er noe som virkelig har forandret den tidligere arbeidsnarkomane modellen.

- Da jeg møtte mannen min tenkte jeg at dette var noe viktig, og at jeg derfor skulle slutte å jobbe i helgene. Og da jeg fikk barn, ble jeg enda mer forsiktig, sier hun.

Den tyske stjernen er en av verdens mest suksessfulle modeller, og har vært i mer enn 500 magasiner verden over. Siden jobben hennes er å være modell, er Schiffer naturligvis svært opptatt av sin kroppsfasong. Men når hun er gravid, gir hun seg selv lov til å gjøre det meste.

- Jeg elsker å være gravid. Du kan gjøre hva du vil. Du slipper å føle deg skyldig. Det føles som om noe rart skjer, fordi før jeg ble gravid, var jeg en som måtte passe vekten.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Feiret 40 med toppløsbilder