GIFT: Claudia Schiffer med ektemannen Matthew Vaughan på en filmpremiere i London i april i år.  Foto: All Over Press
GIFT: Claudia Schiffer med ektemannen Matthew Vaughan på en filmpremiere i London i april i år. Foto: All Over PressVis mer

Claudia avkledd i Vogue

En av 90-tallets største modeller er tilbake etter mammapermisjon.

SEHER.NO: Claudia Schiffer (37) var en av verdens største supermodeller på 90-tallet og figurerte på mer enn 500 magasinforsider. Nå viser hun at hun fortsatt er verdig en supermodell-status.

Den tyske modellen og skuespilleren har strippet ned til bare trusa, i en utfordrende bildeserie for den tyske utgaven av motemagasinet Vogue.

Det er den kjente motefotografen Mario Testino som har tatt bildeserien som har fått tittelen "Sex". Testino er legendarisk for å ha tatt bilder av flere av verdens største stjerner blant andre prinsesse Diana og Madonna.

Claudia er på vei tilbake som modell etter å ha vært hjemme med sine to små barn som ble født i 2003 og 2004.

I fjor stilte hun opp på bilder for Chanel-sjefen Karl Lagerfeld, som oppdaget henne for mer enn 20 år siden.

Schiffer skal ha uttalt at den nye generasjonen av modeller ikke kan oppnå slik verdensomspennende kjendisstatus som hun, Naomi Campbell og Cindy Crawford fikk på 90-tallet. 

- For å bli supermodell må man være på alle forsidene over hele verden samtidig. Det er ikke mulig nå for reklameindustrien bruker popstjerner og skuespillere. Supermodeller slik vi var, eksisterer ikke lenger, sa Claudia ifølge dailymail.co.uk. 

I 2002 giftet Claudia seg med Lock, Stock And Two Smoking Barrels-produsenten Matthew Vaughn og bor i en 50 millioners herskapsvilla i Suffolk utenfor London.

Hun var tidligere i et lengre forhold med magikeren David Copperfield.

LES OGSÅ: - Claudia er av en annen verden