Clarkson havnet i utroskapsskandale i Norge

- Hva? Jeg bor ofte på kollegaers hotellrom, det er ikke unormalt, sier den angivelige elskerinnen.

OSLO-SHOW: Jeremy Clarkson (til venstre) reiste rett fra Oslo sammen med The Stig, James May og Richard Hammond til skandale i hjemlandet.  Foto: Scanpix
OSLO-SHOW: Jeremy Clarkson (til venstre) reiste rett fra Oslo sammen med The Stig, James May og Richard Hammond til skandale i hjemlandet. Foto: Scanpix Vis mer
SEHER.NO: For bare to uker siden gjorde Top Gear-stjernen Jeremy Clarkson (50) stor suksess med sine live-show i Oslo Spektrum, men i hjemlandet har problemene tårnet seg opp for stjerner de siste ukene.

Først ble showet hans saksøkt av elbilprodusenten Tesla, og nå har Clarksons privatliv også fått spaltemeter i engelske aviser. Det hevdes nemlig at Clarkson har hatt en affære med en blond kollega, under sin turné med showet. Og en episode fra Oslo blir spesielt dratt fram av den engelske avisen Daily Mirror.

Under overskriften «Clarkson’s elskerinne», hevder avisen at en kvinne ved navn Phillipa Sage (42), har tilbrakt mange netter med Clarkson, da han sammen med Richard Hammond og James May turnerte i Australia, Sør-Afrika og Norge.

Ifølge avisen skal de to ha gått inn på hans suite på Grand Hotel klokka 1.15 om natten etter et av showene i Oslo. Dagen etter skal de to ha sippet vin sammen i baren på hotellet, før han kysset henne på munnen, og gikk mot rommet der han skal ha fått selskap av henne etterpå.

Avisen hevder de også tilbrakte natten sammen etter det siste showet i Norge.

Clarkson har nå reist fra bråket til Barbados med kona Frances (49) og deres tre barn. Der kjørte TV-stjernen rundt på jet-ski, og så ikke ut til å ha en bekymring i verden, ifølge Daily Mail.
Kvinnen han skal ha hatt et forhold til, Phillipa Sage (42), jobbet på det suksessfulle showet. Hun nekter imidlertid det hele.

- Dette er bare tull. Jeremy og jeg er venner. Jeg har jobbet med ham, jeg mener dem, i flere år, uttalte hun ifølge Daily Mail.

Da hun ble konfrontert med opplysninger om at hun skulle ha blitt med Clarkson på hotellrommet i tidlige nattetimer, svarte hun:

- Hva? Jeg bor ofte på kollegaers hotellrom, det er ikke unormalt. Jeg har blitt avbildet med Jeremy flere ganger, et dusin ganger, mens jeg har jobbet for showet, sa hun.

Også Clarksons egen mor, avviser anklagene.

- Det er bare tull. Han er nå på ferie med kona og barna og er lykkelig som bare det. Han sendte meg en tekstmelding på morsdagen der det sto: «Jeg hører pressen tror jeg er Tiger Woods, ta det med ro, jeg er ikke det!», sier moren Shirley.

Clarkson har vært gift i 18 år med Frances.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Låst inne på do av fans