Claire Danes leder Nobelkonserten

- Jeg er dypt beæret, sier skuespillerstjernen.

LEDER NOBELS FREDSPRISKONSERT: Claire Danes. Foto: imageSPACE Inc / Splash News/ All Over Press
LEDER NOBELS FREDSPRISKONSERT: Claire Danes. Foto: imageSPACE Inc / Splash News/ All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: 11. desember er det klart for Nobels Fredspriskonsert i Oslo Spektrum.Torsdag ble det klart at det er «Homeland»-stjernen Claire Danes som skal lede den prestisjefylte konserten.- Jeg er dypt beæret over å være en del av årets Nobels Fredspriskonsert. Hvert år kommer de mest talentfulle og ikoniske artister sammen for å bidra til denne oppsiktsvekkende feiringen, for å fremme fred rundt om i verden. Det betyr svært mye for meg å støtte dette utrolig spesielle arrangementet, sier Danes i en pressemelding.Tidligere denne måneden ble det klart at Organisasjonen for forbud mot kjemiske våpen (OPCW) vant Nobels fredspris, og årets fredspriskonsert vil hedre organisasjonen.- Nobels Fredspriskonsert er den mest populære fjernsynsproduksjon som lages under Nobeldagene i desember i Oslo og Stockholm. Vi er svært glad for at Claire Danes har sagt ja til å lede årets musikalske hyllest til Organisasjonen for forbud mot kjemiske våpen, sier Geir Lundestad, direktør for Det Norske Nobelinstitutt.Claire Danes har også hatt store roller i filmer som «Romeo + Juliet» og «Les Misérables».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer