LEDER NOBELS FREDSPRISKONSERT: Claire Danes. Foto: imageSPACE Inc / Splash News/ All Over Press
LEDER NOBELS FREDSPRISKONSERT: Claire Danes. Foto: imageSPACE Inc / Splash News/ All Over Press Vis mer

Claire Danes leder Nobelkonserten

- Jeg er dypt beæret, sier skuespillerstjernen.

Publisert
HOMELAND-STJERNE: Claire Danes har gjort stor suksess i TV-serien Homeland. Foto: Showtime Networks Inc./Everett Collection/All Over Press
HOMELAND-STJERNE: Claire Danes har gjort stor suksess i TV-serien Homeland. Foto: Showtime Networks Inc./Everett Collection/All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: 11. desember er det klart for Nobels Fredspriskonsert i Oslo Spektrum.

Torsdag ble det klart at det er «Homeland»-stjernen Claire Danes som skal lede den prestisjefylte konserten.

- Jeg er dypt beæret over å være en del av årets Nobels Fredspriskonsert. Hvert år kommer de mest talentfulle og ikoniske artister sammen for å bidra til denne oppsiktsvekkende feiringen, for å fremme fred rundt om i verden. Det betyr svært mye for meg å støtte dette utrolig spesielle arrangementet, sier Danes i en pressemelding.

Tidligere denne måneden ble det klart at Organisasjonen for forbud mot kjemiske våpen (OPCW) vant Nobels fredspris, og årets fredspriskonsert vil hedre organisasjonen.

- Nobels Fredspriskonsert er den mest populære fjernsynsproduksjon som lages under Nobeldagene i desember i Oslo og Stockholm. Vi er svært glad for at Claire Danes har sagt ja til å lede årets musikalske hyllest til Organisasjonen for forbud mot kjemiske våpen, sier Geir Lundestad, direktør for Det Norske Nobelinstitutt.

Claire Danes har også hatt store roller i filmer som «Romeo + Juliet» og «Les Misérables».

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer