Cindys morkake til middag

Rande Gerber var så sulten etter at sønnen kom til verden at han nesten spiste konas morkake...

SULTEN: Cindy Crawford og ektemannen Rande kan nok le godt av denne historien i dag... Foto: All Over Press
SULTEN: Cindy Crawford og ektemannen Rande kan nok le godt av denne historien i dag... Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Trodde det var mat!


SEHER.NO: Cindy Crawfords ektemann Rande Greber fikk seg litt av et sjokk da han skulle lage seg litt mat etter at sønnen Presley kom til verden.


Crawford fødte sønnen Presley hjemme i familiens hus i 1999. Crawford hadde før fødselen fått en hushjelp hjem til seg for å lage familiens mat, da hun selv var sengeliggende...


- Vi fikk hjelp til å lage mat de siste dagene før fødselen. Presley var 10 dager for sent ute, så jeg var ikke i stand til å lage maten selv. Hushjelpen var kjempe flink, og hun hadde et system på maten. Hun la den i ulike bokser merket med familiens navn, forteller Cindy.


Og ektemannen var så sulten etter fødselen at han måtte finne seg noe mat, men det som sto på menyen var vel ikke helt som planlagt.


- I fryseren lå det bokser merket med for ekspempel "Cindys lunsj" eller "Randes lunsj", og da Rande så en som det sto "Afterbirth" (Morkake) på, trodde han at det var meningen at det skulle spise det etter fødselen (After birth), sier den flotte supermodellen.


Heldigvis oppdaget Rande at boksen inneholdt morkaken i tide, slik at han ikke spiste noe av den. Men morkaken ble likevel lagt tilbake i fryseren før den noen dager senere ble begravet.


 


 


 Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer