Cindy Crawfords datter fikk modellkontrakt og filmrolle

Kaia Gerber er kun 13 år, men allerede for å ta over motetronen etter sin berømte mamma.

SOM MOR, SÅ DATTER: Kaia Gerber følger i mamma Cindy Crawfords fotspor, både som modell og filmskuespiller. Her er de sammen på premieren til filmen «Tomorrowland» tidligere i år. Foto: Broadimage
SOM MOR, SÅ DATTER: Kaia Gerber følger i mamma Cindy Crawfords fotspor, både som modell og filmskuespiller. Her er de sammen på premieren til filmen «Tomorrowland» tidligere i år. Foto: Broadimage Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: På 90-tallet fikk supermodellen Cindy Crawford blant annet norske bilister til å kjøre av veien med sin undertøyskampanje for kleskjeden H&M.

Nå er det Cindys datter Kaia Gerber (13) sin tur til å ta verden med storm.

Den unge jenta - som er prikk lik sin berømte mor - spås en lysende karriere, og kan nå juble over å ha sikret seg sin første modellkontrakt.

Kaia har fått jobb hos modellbyrået IMG Models, og har allerede hatt sitt første oppdrag for publikasjonen «CR Fashion Book».

På bildene - som publikasjonen har presentert flere av på sin Instagramside - poserer hun blant annet med sin bror Presley Gerber (16).

From CR Fashion Book Issue 7: @kaiagerber following in her mother's footsteps. Photo by @bruce_weber.

Et bilde publisert av CR Fashion Book (@crfashionbook)

- Hun virker skjebnebestemt for en karriere på catwalken, skryter motebladet Harper's Bazaar på sine nettsider.

Men modellkontrakten er ikke det eneste Kaia kan feire for tiden.

Ifølge avisen Daily Mail har hun også kapret sin første filmrolle.

Cindy Crawfords datter skal spille i «Sister Cities», sammen med blant andre Michelle Trachtenberg fra TV-serien« Gossip Girl» og Troian Bellisario fra serien «Pretty Little Liars».

Filmens regissør Sean Hanish avviser at Kaia skal ha fått rollen på grunn av sin berømte mamma.

- Hun er utrolig moden for alderen.  Auditionen hennes tok oss med storm, sier han til People.

TOK NORGE MED STORM: Cindy Crawfords undertøyskampanje for H&M-kjeden før jul i 1991, førte til at mange bilister fikk problemer med å holde øynene på veien. Foto: NTB scanpix
TOK NORGE MED STORM: Cindy Crawfords undertøyskampanje for H&M-kjeden før jul i 1991, førte til at mange bilister fikk problemer med å holde øynene på veien. Foto: NTB scanpix Vis mer

Cindy Crawford har også filmerfaring. I 1995 spilte hun hovedrollen i action-filmen Fair Game, sammen med William Baldwin.

Se traileren her:

LES OGSÅ: - De ser ut som tvillinger

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer