Cindy Crawford:

Cindy Crawford overrasket sammen med supermodell-venninnene

Dette har ikke skjedd siden 1990-tallet.

GJENFORENT: Carla Bruni, Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Cindy Crawford og Helena Christensen ble gjenforent på catwalken under Versace SS18-visningen under Milan Fashion Week. Foto: REX / NTB scanpix
GJENFORENT: Carla Bruni, Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Cindy Crawford og Helena Christensen ble gjenforent på catwalken under Versace SS18-visningen under Milan Fashion Week. Foto: REX / NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): I år er det 20 år siden grunnleggeren av motehuset Versace, Gianni Versace, ble skutt og drept utenfor sitt hjem i Miami.

Han sies å være den første designeren som forsto viktigheten av å plassere kjente personer på første rad under motevisninger, og å bruke supermodeller på catwalken, ifølge The New York Times.

Søstera Donatella (62), som tok over selskapet etter hans død, benyttet moteuka i Milano til å hedre sin avdøde bror.

Som passende hyllest, arrangerte hun en supermodellgjenforening i ekte 90-tallsstil.

Carla Bruni (49), Claudia Schiffer (47), Naomi Campbell (47), Cindy Crawford (51) og Helena Christensen (48), som alle er noen av 90-tallets største supermodeller, var alle samlet på catwalken fredag kveld.

Minneverdig

I 1990 gikk de alle, inkludert Christy Turlington og Linda Evangelista, for Gianni Versace til George Michael-låten «Freedom! 90», som ifølge Refinery29 ble ansett som et av de mest minneverdige moteøyeblikkene gjennom tidene.

The TOPmodels are back #carlabruni #claudiaschiffer #naomicampbell #cindycrawford #helenachristensen

Et innlegg delt av The Catwalk Italia - TCI (@thecatwalkitalia)

Under fredagens Versace SS18-visning i motebyen, gikk de fem supermodellene ved siden av hverandre på catwalken - akkurat som de gjorde den gang.

De var alle ikledd matchende paljettkjoler i gull.

- Dette er for deg, Gianni, ble det sagt fra scenen før modellene entret scenen, skriver Refinery29.

Showet ble avsluttet ved at de fem modellene kom hånd i hånd, med en smilende Donatella Versace i midten.

I sin mors fotspor

Det var på 90-tallet at begrepet «supermodell» for alvor ble et kjent fenomen.

Naomi Campbell og de andre supermodellene Christy Turlington, Linda Evangelista, Cindy Crawford, Claudia Schiffer og Kate Moss fikk raskt kallenavnet «Big Six» av motebransjen, og ble ansett som de «originale supermodellene».

Også flere av nåtidas supermodeller, Kendall Jenner (21) og søstrene Gigi (22) og Bella Hadid (20) viste fram den nyeste kolleksjonen under fredagens visning i Milano.

HEDRET BROREN: Designer Donatella Versace gikk hånd i hånd med de fem supermodellene mot slutten av motevisningen. Foto: REX / NTB scanpix
HEDRET BROREN: Designer Donatella Versace gikk hånd i hånd med de fem supermodellene mot slutten av motevisningen. Foto: REX / NTB scanpix Vis mer

Kolleksjonen er i typisk Versace-stil, med leopardmønster, gulldetaljer og silkestoff.

I tillegg gikk Cindy Crawfords datter, Kaia Gerber (16), på catwalken. Dette er ifølge Vogue den første visningen de har gått sammen.

16-åringen debuterte på catwalken under New York Fashion Week tidligere denne måneden, og er spådd en lysende karriere.

Det var for øvrig for motehusgiganten Versace at Gerber gjorde sin første store jobb, til Donatella Versaces fornøyelse.

- Som sin mor har Kaia en spesiell gave. Kameraet elsker henne virkelig, har Versace sagt om Gerber, ifølge Vogue.

- Det var en fornøyelse å se Kaia gå i sin mors fotspor, fortsatte Donatella Versace etter at Gerber var modell for merkets barneklær i 2012.

LES OGSÅ: Gikk fra familietragedier til prestisjeutdanning

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer