Cindy Crawford og datteren pryder Vogue-forside

Den pensjonerte supermodellen hjelper sin 14 år gamle datter med å oppfylle modelldrømmen.

FØLGER I MAMMAS FOTSPOR: Bare 14 år gammel har Cindy Crawfords datter Kaia for lengst startet modellkarrieren. Her er mor og datter fotografert på en filmpremiere i fjor sommer.  Foto: Broadimage
FØLGER I MAMMAS FOTSPOR: Bare 14 år gammel har Cindy Crawfords datter Kaia for lengst startet modellkarrieren. Her er mor og datter fotografert på en filmpremiere i fjor sommer. Foto: Broadimage Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Cindy Crawford (50) avsluttet modellkarrieren tidligere i år, og nå er hennes 14 år gamle datter Kaia på vei til å ta over mammas rolle i rampelyset.

Den vakre tenåringen har allerede modellkontrakt, og har blant annet jobbet for Versace og Alexander Wang. Og allerede nå har hun kapret en svært ettertraktet cover-jobb, muligens ved hjelp av moren sin.

På forsiden av det franske motemagasinet Vogues marsutgave, omfavner nemlig mor og datter hverandre foran kamera. Det er tydelig at eplet ikke har falt langt fra stammen.

Kaia er nemlig kliss lik sin berømte mor.

Saken fortsetter nedenfor.

Verner om datteren

Selv om Crawford er stolt av datterens prestasjoner, er hun også bekymret for presset hun kan bli utsatt for som modell.

- I dag er det forventet at modeller er kjempetynne og jeg bekymrer meg for henne. Det var aldri min naturlige kroppsfasong, og jeg tror ikke det blir hennes heller. Nå sier jeg bare til henne: «nyt karbohydratene mens du kan!, sier hun ifølge The Mirror.

Saken fortsetter nedenfor. 

Crawford og ektemannen Rande Gerber har et av Hollywoods mest stabile ekteskap. Paret giftet seg i 1998 og har barna Kaia og Presley (16).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer