FØLGER I MAMMAS FOTSPOR: Bare 14 år gammel har Cindy Crawfords datter Kaia for lengst startet modellkarrieren. Her er mor og datter fotografert på en filmpremiere i fjor sommer.  Foto: Broadimage
FØLGER I MAMMAS FOTSPOR: Bare 14 år gammel har Cindy Crawfords datter Kaia for lengst startet modellkarrieren. Her er mor og datter fotografert på en filmpremiere i fjor sommer. Foto: BroadimageVis mer

Cindy Crawford og datteren pryder Vogue-forside

Den pensjonerte supermodellen hjelper sin 14 år gamle datter med å oppfylle modelldrømmen.

SEOGHØR.NO: Cindy Crawford (50) avsluttet modellkarrieren tidligere i år, og nå er hennes 14 år gamle datter Kaia på vei til å ta over mammas rolle i rampelyset.

Den vakre tenåringen har allerede modellkontrakt, og har blant annet jobbet for Versace og Alexander Wang. Og allerede nå har hun kapret en svært ettertraktet cover-jobb, muligens ved hjelp av moren sin.

På forsiden av det franske motemagasinet Vogues marsutgave, omfavner nemlig mor og datter hverandre foran kamera. Det er tydelig at eplet ikke har falt langt fra stammen.

Kaia er nemlig kliss lik sin berømte mor.

Saken fortsetter nedenfor.

Verner om datteren

Selv om Crawford er stolt av datterens prestasjoner, er hun også bekymret for presset hun kan bli utsatt for som modell.

- I dag er det forventet at modeller er kjempetynne og jeg bekymrer meg for henne. Det var aldri min naturlige kroppsfasong, og jeg tror ikke det blir hennes heller. Nå sier jeg bare til henne: «nyt karbohydratene mens du kan!, sier hun ifølge The Mirror.

Saken fortsetter nedenfor. 

Dec/Jan for @TeenVogue. | Photo by: @JasonKibblerStudio | Hair by: @KevinRyanHair | Makeup by: @MakiRyoke

Et bilde publisert av Kaia Gerber (@kaiagerber)

Crawford og ektemannen Rande Gerber har et av Hollywoods mest stabile ekteskap. Paret giftet seg i 1998 og har barna Kaia og Presley (16).

Før den tidligere supermodellen fant Gerber, var Crawford gift med skuespiller Richard Gere fra 1991 til 1995.

Tobarnsmoren ønsker å støtte barnas drømmer, uansett hva det måtte være. Hun røper imidlertid at hun noen ganger spøker med datteren om den store likheten mellom dem.

- Kaia har blitt en vakker, ung kvinne og jeg vil la henne skinne. Jeg vil ikke at hun skal føle at vi konkurrerer, men jeg erter henne og sier «du har mitt gamle hår - få det tilbake» eller «gi meg bena mine tilbake». Det kommer til å gå bra med henne, hun er mer samlet og moden enn jeg var på hennes alder, sier den flotte 50-åringen ifølge The Mirror. 

FLOTT FAMILIE: Cindy Crawford og Rande Gerber har barna Presley og Kaia sammen.  Foto: SipaUSA
FLOTT FAMILIE: Cindy Crawford og Rande Gerber har barna Presley og Kaia sammen. Foto: SipaUSA Vis mer

LES OGSÅ: Cindy Crawford endte til sengs med Clooney