FLAUT: Rande Gerber og kona Cindy Crawford er gode venner med George Clooney. Men en gang gikk vennskapet muligens litt langt. Foto: NTB Scanpix
FLAUT: Rande Gerber og kona Cindy Crawford er gode venner med George Clooney. Men en gang gikk vennskapet muligens litt langt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Cindy Crawford endte til sengs med Clooney

- Jeg vet ikke hvem som var mest sjokkert, avslører den vakre modellen.

SEOGHØR.NO: Cindy Crawford (49) og ektemannen Rande Gerber (52) er bestevenner med filmstjernen George Clooney (53).

Men til og med et nært vennskap kan av og til trå utenfor grensene. Nylig fortalte Cindy sin versjon av hvordan hun endte opp i samme seng med filmstjernen.

- George oppfører seg mye mer ordentlig nå som han er gift med søte Amal Alamuddin. Men det var en tid hvor det ikke var helt sånn, sa hun nylig på talkshowet Conan O'Brien ifølge Us Weekly.

- Det var en gang hvor George og mannen min hadde gått ut på byen og spurte om jeg ville være med. Det var en søndag og jeg ville heller være hjemme med barna.

Episoden skal også ha inspirert stjernene til å lage en reklame for tequila-merket til ektemannen.

Se den morsomme filmen her:

Da den festlige kvelden var over, fikk supermodellen seg en overraskelse.

- Klokken var rundt midnatt da jeg så Rande lå med ansiktet ned på gjestesengen. Jeg klatret opp i sengen hans og sa: «du må våkne, kjære». Så snudde «min kjære» seg – og viste seg å slett ikke være Rande, men George, forteller Crawford.

SØTE: Cindy Crawford og ektemannen har vært gift i 17 år.  Foto: Rex Features
SØTE: Cindy Crawford og ektemannen har vært gift i 17 år. Foto: Rex Features Vis mer

Og hendelsen var ikke mindre pinlig for Clooney.

- George bare «herregud!», og jeg bare «herregud!». Jeg vet ikke hvem som ble mest sjokkert. Så løp jeg ut av rommet og fant mannen min på datteren vår sitt rom, sa Cindy lattermildt.

Da Clooney fortalte om den morsomme hendelsen i oktober, lød det slik:

- Jeg la meg bare til å sove og Cindy trodde jeg var Rande, så hun kom og vekket meg. Det var veldig gøy…. Du vet, hun ville bare ha meg, spøkte Clooney.

Les også: Derfor gjorde de det slutt