Ciara og Kourtney falt for samme badedrakt

Kourtney Kardashian og artisten Ciara svidde av 14 000 kroner hver før de kastet seg ut i bølgene.

LIK SMAK: Artisten Ciara og realitystjernen Kourtney Kardashian har begge falt for den samme badedrakten i sommer. Foto: Instagram
LIK SMAK: Artisten Ciara og realitystjernen Kourtney Kardashian har begge falt for den samme badedrakten i sommer. Foto: Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: «Like a boy»-sangerinnen Ciara (30) og realitystjernen Kourtney Kardashian (37) elsker å nyte livet på stranden, men det er ikke det eneste de to kjendiskvinnene har til felles.

Begge har nemlig falt for det samme strandantrekket i sommer, skriver Us Weekly.

Allerede i mars la Ciara ut et bilde av seg selv på Instagram i en badedrakt fra merket La Perla, som ikke la skjul på at R'n'B-sangerinnen er i god form.

Og for to dager siden dukket Kim Kardahsians storesøster opp på en strand i det samme antrekket.

On a sand hill.

A photo posted by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

«På en sandbakke», skriver trebarnsmoren til bildet av seg selv i badedrakten, som ifølge Us Weekly koster rundt 14 000 kroner.

Desverre for de som ikke lar seg skremme av prisen, så skal den eksklusive badedrakten ikke lenger være tilgjengelig for salg.

Dette er andre gang på kort tid at Ciara vekker oppsikt med et antrekk på Instagram.

NYDELIG BRUD: Ciara Harris strålte som aldri før under sin store dag. Brudekjolen var også designet av nordmannen Peter Dundas.  Foto: Instagram
NYDELIG BRUD: Ciara Harris strålte som aldri før under sin store dag. Brudekjolen var også designet av nordmannen Peter Dundas. Foto: Instagram Vis mer

6. juli giftet hun seg med den amerikanske fotballstjernen Russell Wilson i en kjole fra den norske stjernedesigneren Peter Dundas (47).

Han er kreativ direktør i det italienske motehuset Roberto Cavalli.

A photo posted by Ciara (@ciara) on

Dundas har tidligere laget flere av Kim Kardashians (35) rød løper-kjoler, i tillegg til Beyoncés (34) frekke scene-kostyme.

Kourtney Kardashian har tilbragt flere late feriedager i Miami sammen med sine barn Mason (6), Penelope (4) og Regin (19 mnd.).

3. juli overrasket hun med å vise frem sin veltrente kropp på Twitter.

FAMILIEFERIE: Kourtney Kardashian har tilbragt flere late dager i Miami sammen med sine tre barn. Her er hun med datteren Penelope. Foto: Broadimage
FAMILIEFERIE: Kourtney Kardashian har tilbragt flere late dager i Miami sammen med sine tre barn. Her er hun med datteren Penelope. Foto: Broadimage Vis mer

På bildet er Kourtney ikledd en liten bikini, solbriller og en rød caps plassert på toppen av hodet.

Mens eks-samboeren Scott Disick (33) valgte å droppe datteren Penelopes bursdag for andre år på rad, har Kourtney isteden brukt deler av ferien på å feste med popstjernen Justin Bieber.

LES OGSÅ: Kourtneys bikinibilde vekker oppsikt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer