TO DRÅPER: Christopher Mørch Husby gjorde som popstjernen Justin Bieber, og poserte med rumpa bar. Foto: Privat / TV 3
TO DRÅPER: Christopher Mørch Husby gjorde som popstjernen Justin Bieber, og poserte med rumpa bar. Foto: Privat / TV 3Vis mer

Christopher Mørch Husby kopierte Biebers nakenstunt

- Når jeg stod der på toppen så føltes det bare veldig riktig «å ta en Bieber», sier den kommende «Skal vi danse»-deltageren til Seoghør.no.

SEOGHØR.NO: Til høsten skal 26 år gamle Christopher Mørch Husby svinge seg på parketten i «Skal vi danse», sammen med en rekke andre kjendiser.

Den travle mannen har tidligere fortalte til Seoghør.no at han alltid har mange baller i lufta. Nå har han derimot ferie, og feiret dette på en noe uvanlig måte.

Kjekkasen gjør nemlig som Justin Bieber (21), og la torsdag utet nakenbilde på Instagram.

Til Seoghør.no sier Christopher at det hele er ment som et uhøytidelig ferieminne.

- Jeg la ut bildet bare for moro skyld. Den personlige grunnen til at jeg syns det var moro med dette bildet er at jeg har ferie for første gang på en sann evighet og gleder meg til norsk sommer, sier han til Seoghør.no.

Feirer ferien og #tarenbieber #sorrynotsorry#tarenbieber i sommer du også? #justinbieber

Et bilde publisert av Christopher Mørch Husby (@allchristopher)

For få dager siden vakte popstjernen Justin Bieber oppsikt, ved å legge ut et bilde av seg selv hvor han var kliss naken.

«Skal vi danse»-kjekkasen er ikke redd for å innrømme at han regelrett hermet.

- Når jeg stod der på toppen så føltes det bare veldig riktig «å ta en Bieber». Men i motsetning til Bieber står jeg for at dette bare var for moro og er helt uskyldig, så bildet blir, sier Husby med glimt i øyet.

Justin fjernet nemlig sitt bilde, kort tid etter han publiserte det.

- Det var datteren til en venn av meg som var grunnen. Hun hadde sett bildet og ble flau over at hun hadde sett rumpa mi. Sånn hadde jeg aldri tenkt på det, og jeg følte meg skikkelig ille når jeg fikk vite det, skrev artisten på Instagram som en unnskyldning.

DANSE: Chrisopher er klar for å konkurrere på TV2 til høsten, sammen med denne gjengen.  Foto: Se og Hør
DANSE: Chrisopher er klar for å konkurrere på TV2 til høsten, sammen med denne gjengen. Foto: Se og Hør Vis mer

Har ingen danseerfaring

Nå gleder stylisten og fotografen seg til å ta fatt på dansingen - noe han forteller til Seoghør.no at han aldri har gjort før.

- Endelig er det noe jeg selv har bestemt meg for å være med på. Jeg har jo ingen danseerfaring, så dét er jo grunnen til at dette blir så spennende.

26-åringen forteller videre til Seoghør.no at han ikke er redd for å bli utbrent, til tross for at han har mange baller i lufta samtidig:

- Nei, akkurat stress og at det er mye som skjer, det er noe jeg takler veldig bra. Det er noe som gir meg veldig mye energi, men man får stoppe før det er for sent, selvfølgelig, men jeg tror det kommer til å gå kjempebra.

I år som i fjor er det Katrine Moholt (41) og Didrik Solli-Tangen (28) som skal lose oss gjennom årets «Skal vi danse»-sending.

Bieber fjernet nakenbildet

Da Justin Bieber la ut sitt nakenbilde lot ikke reaksjonene fra 21-åringens fans – eller «beliebers» som de kalles – vente på seg.

På kun fem timer fikk bildet, som nå er fjernet, over én million likes og nesten 400.000 kommentarer.

«Du vant nettopp Instagram», skriver brukeren @meachpoon. «Dette bildet hadde vært enda bedre om du hadde snudd deg», mener @princessjchua. 

FJERNET: Justin Bieber vakte oppsikt med dette nakenbildet, men fjernet det grunnet en venns datter. Foto: Xposure
FJERNET: Justin Bieber vakte oppsikt med dette nakenbildet, men fjernet det grunnet en venns datter. Foto: Xposure Vis mer

LES OGSÅ: Hevder han har fridd til Selena Gomez