SAMMEN PÅ FEST: Jan Thomas og kjæresten kom hånd i hånd til komiprisutdelingen på Chat Noir lørdag kveld. Foto: SCANPIX
SAMMEN PÅ FEST: Jan Thomas og kjæresten kom hånd i hånd til komiprisutdelingen på Chat Noir lørdag kveld. Foto: SCANPIX Vis mer

- Christopher er sjefen

Kjendisstylist Jan Thomas er stormende forelsket i sin unge kjæreste.

SEHER.NO: Kjendisstylist Jan Thomas (41) har de siste månedene fått mye oppmerksomhet for sitt forhold til 19 år gamle Christopher.

Men aldersforskjellen på hele 22 år stopper ikke paret, som er stormende forelsket og forlovet. De to har måttet tåle et enormt mediekjør etter at forholdet ble kjent, og det er mange som har vært kritiske til aldersforskjellen mellom de to.

- Jeg vet at Christopher er mannen i mitt liv. Jeg vil være sammen med ham resten av livet! Jeg er så takknemlig for å få våkne ved siden av mannen jeg elsker hver morgen. Ikke alle er så heldige, sier en tydelig forelsket Jam Thomas til Her og Nå.

Og selv om Jan Thomas er eldst, er det på ingen måte han som er sjefen i forholdet...
- Det er mange som tror jeg bestemmer alt siden Christopher er så mye yngre enn meg. Men de vet ikke hva de snakker om.

- Jeg beundrer Christopher og ser opp til ham. Han er ekstremt begavet og flink. Aldersforskjellen tenker jeg ikke over engang. Christopher er veldig moden og reflektert. Og han lar seg ikke styre av meg. Så absolutt ikke. Christopher vet hvor skapet skal stå, sier Jan Thomas.

Nylig kom Jan Thomas hjem fra "Top Model"-innspilling i New York, og han innrømmer at det har vært tungt å være borte fra kjæresten.

Han forteller også at han og Chrisopher har hatt en regel på at det aldri skal gå mer enn én uke uten at de ser hverandre.
- Men for oss ble det altfor lenge, vi klarer det bare ikke. Tre dager, der går grensen. Etter det blir savnet for stort. Under oppholdet i New York har jeg savnet ham så mye at jeg har har hatt vondt i magen. Jeg savner lukten hans, stemmen hans. Vi skal aldri være så lenge fra hverandre igjen, sier han til Her og Nå.

I helgen kom de sammen på komiprisutdelingen på Chat Noir, og paret fikk seg nok en god latter da Anders Bye fra Bye & Rønning parodierte kjendisstylisten.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

Se parodien nedenfor: