Christine Koht skal gifte seg

NRK-komiker Christine Koht gifter seg med Pernille Rygg.

KLAR FOR BRYLLUP: Christine Koht skal gifte seg med Pernille Rygg til sommeren. Foto: NRK
KLAR FOR BRYLLUP: Christine Koht skal gifte seg med Pernille Rygg til sommeren. Foto: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  NRK-Programleder Christine Koht (45), kjent fra blant annet TV-serien «Jan Johansen» skal gifte seg med sin Pernille Rygg (49). 

Paret gifter seg sommeren 2013. 

Mens Koht jobbet som dramalærer på Nissen videregående skole møtte hun sin nåværede samboer. Koht syns på den tiden det var vanskelig å være en singel lesbisk kvinne på byen, og traff Pernille gjennom hennes foreldre.

- Jeg bestemte meg bare for at jeg måtte ha henne. Jeg tror jeg visste det i ett år før vi dro på date. Da vi hadde vært ute sammen tok jeg med henne hjem og sa «nå er vi sammen og skal være det for alltid», sier Koht i et intervju med Dagbladet.

Christine, som det siste året har tatt en pause fra TV-bransjen, er lykkelig sammen med Pernille.

- Jeg jobber bedre enn før, jeg vil si jeg har skrevet mitt beste show, men har samtidg mer fri. Jeg har et hjerteliv. Sammen med Pernille.

Paret har vært kjærester i 22 år.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   Ville ikke være tynn lenger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer