Christine ferdig i "Grease"

Ute av dansen fem dager etter dommerslakten.

SEHER.NO: Christine Marie Aas Underland ble regelrett slaktet under den første finalesendingen av TVNorge-programmet "Grease".

Nå er Kristiansand-jenta også ute av kampen om å vinne rollen som "Sandy" i oppsetningen i Oslo Spektrum med start i november.

- Christine er ute av "Grease" av helsemessige årsaker, forteller pressesjef i TVNorge, Ingerid Medhus, til Seher.no.

TVNorge ønsker å skjerme hovedpersonen og ingen av jurymedlemmene - hverken Tom Sterri, Geir Bie, Vibeke Sørlie eller Guri Schanke - ønsker å kommentere saken overfor Seher.no.

Heller ikke Ingerid Medhus ønsker å komme med noen nærmere begrunnelse for hvorfor 26-åringen på sjokkerende vis forsvinner ut av konkurransen.

Har du et tips om "Grease"-deltagere eller andre kjendistips? Tips oss her!

I den første finalesendingen av "Grease", som ble sendt onsdag, var det Anders Rydning (22) og Camilla Wiik (26) som måtte bite i det sure eplet og forlate konkurransen.

Mandagens nyhet om at Christine Aas Underland ikke lenger er en del av de 12 som opprinnelig er klare for den andre finalesendingen, gjør med det at Camilla Wiik blir kalt tilbake - og er inne i varmen.

- Dette kom veldig overraskende på meg. Men det er kjempeartig, selv om det jo er med en liten bismak jeg returnerer til programmet. Jeg tror jeg har spilt på hele følelsesregisteret mitt de siste dagene, sier Camilla Wiik til Seher.no.

- Hva synes du om at Christine ikke lenger er med i finalesendingene?

- Akkurat det har jeg ikke så lyst til å kommentere. Jeg har hatt det kjempegøy med henne under "Grease", men akkurat dette er noe som er utenfor min kontroll.

Nå gleder 26-åringen seg til å vise at hun ikke fortjener å bli stemt ut - som hun ble sist onsdag.

- Jeg får litt mindre tid å trene på enn de andre da. Jeg må innrømme at det er litt stress, vi øver, øver og øver, sier en finaleklar Camilla Wiik. 
Har du et tips om "Grease"-deltagere eller andre kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: - Man føler seg nesten voldtatt