FLOTT: Christina Aguilera er i lykkerus etter at hun fødte sønnen Max Liron Bratman. Foto: All Over Press
FLOTT: Christina Aguilera er i lykkerus etter at hun fødte sønnen Max Liron Bratman. Foto: All Over Press Vis mer

Christinas drømmebryllup

Se Christina Aguileras private bilder fra bryllupet.

Publisert

Se video og bilder nederst i saken!


SEHER.NO: Christina Aguilera (27) er i lykkerus etter at hun ble mamma for første gang til Max Liron Bratmann . Hun og ektemannen Jordan Bratman fikk sønnen Max Liron Bratman lørdag 12. januar. Sønnen veide ca 2,8 kilo og var 52 centimeter lang.


Under 24 timer etter fødselen ble det feiret på Christinas internettsider med fem blå ballonger som står for den nyfødtes navn, fødselsdag, lengde og vekt, foreldrenes navn og den største hvor det står "Det ble en gutt!!"


Nå har Christina lagt ut en video til sangen "Save me from myself", hvor fansen kan se hennes private bilder fra da hun giftet seg med Bratman i november 2005.


Se videoen lenger ned i saken.


Under videoen skrev hun en personlig melding til fansen:


"Dagen i dag er veldig spesiell fordi jeg og Jordan har ønsket vår førstefødte sønn velkommen til verden. Til ære for vår kjærlighet til hverandre og vår økende familie, har jeg laget en helt spesiell video til sangen "Save Me From Myself". Denne videoen er veldig personlig for meg da den inneholder bilder fra vår personlige bryllupsvideo. Bare en liten ting som sier: Tusen takk for deres udødelige kjærlighet og støtte. Kos dere! Med all min kjærlighet, Christina"


Se videoen nedenfor:


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer