Christina Aguilera delte første bilde av datteren

Men det var noe den stolte tobarnsmoren ikke viste frem.

BARNLIG BURSDAG: Christina Aguilera og forloveden Matthew Rutler har holdt en lav profil etter at de fikk barn sammen for første gang. I desember feiret de imidlertid popstjernens 34-årsdag i Disneyland sammen med en vennegjeng. Søndag delte tobarnsmoren det første bildet av datteren på sosiale medier. Foto: Sharpshooter Images /Splash/All
BARNLIG BURSDAG: Christina Aguilera og forloveden Matthew Rutler har holdt en lav profil etter at de fikk barn sammen for første gang. I desember feiret de imidlertid popstjernens 34-årsdag i Disneyland sammen med en vennegjeng. Søndag delte tobarnsmoren det første bildet av datteren på sosiale medier. Foto: Sharpshooter Images /Splash/All Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I midten av august ble popstjernen Christina Aguilera (34) mamma for annen gang, da hun og forloveden Matt Rutler fikk en liten jente.

De siste månedene har familien på fire holdt en lav profil, men nå viser «The Voice»-mentoren frem datteren Summer Rain (5 mnd.) på Instagram.

- Se opp... En til gjør seg klar for å erobre verden! skriver den stolte tobarnsmoren til bildet, som viser datteren som krabber.

Lille Summer Rain har på seg en knallrosa kjole og en hvit truse med teksten «lille diva» brodert i lyserosa skrift.

Det ferske babybildet er tatt bakfra, slik at ansiktet til Aguileras datter derimot er umulig å se.

Dette er første gang på en hel måned at den glamorøse blondinen deler et bilde med Instagram-fansen sin. 18. desember la hun ut et bilde fra bursdagsfeiringen sin i Disneyland.

 

«We Remain»-sangeren og Rutler forlovet seg på Valentinsdagen i fjor, etter at han hadde brukt et helt år på å designe forlovelsesringen til sangdivaen.

Christina Aguilera har også sønnen Max (7), fra ekteskapet sitt med Jordan Bratman. De to var gift fra 2005 til 2011.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.