Christina Ozturk:

Christina (25) er mor til 22 barn

- Vet ikke hvor mange barn vi vil ha.

IKKE BARE BARNEMAT: Christina Ozturk er mor til 22 barn. Her med elleve av de. Foto: Privat
IKKE BARE BARNEMAT: Christina Ozturk er mor til 22 barn. Her med elleve av de. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Det er ikke uvanlig at foreldre ønsker at sin førstefødte skal få et søsken å vokse opp med og flere sier seg mer enn fornøyd med to barn.

Den russiske influenseren Christina Ozturk (25) så seg imidlertid ikke fornøyd med to. For øyeblikket er hun nemlig mor til hele 22 unger.

Som 17-åring ble Ozturk alenemor da hun fikk sin første datter Vika. Etter å ha møtt det som skulle bli hennes kommende ektemann, den tyrkiske millionæren Galip (57), tok det ikke lang tid før det var fristende for paret å utvide familien.

Siden den gang har babytoget mildt sagt ikke stoppet opp.

Ozturk skapte reaksjoner i internasjonale medier da hun fortalte at hun ville få over hundre barn. I ettertid forklarte hun at det var ment som en spøk, men i et intervju med Dagbladet i fjor avslørte den da 11-barnsmoren at «alt er mulig».

- Jeg vet ikke hvor mange barn vi vil ha. Akkurat nå planlegger vi ikke flere barn, men i fremtiden er alt mulig. Når barna har blitt eldre vil vi tenke på graviditet og surrogati.

Går ikke gravid selv

Influenseren har nemlig ikke båret frem alle babyene sine selv. De 21 søsknene som har kommet til verden de siste årene er gjennom bruk av surrogati.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.