Christie Brinkley viste frem bikinikroppen

Kommentarene lot ikke vente på seg da 61-åringen kastet klærne.

FEIENDE FLOTT: Christie Brinkley er en inspirasjon for mange med sin sunne livsstil og ungdommelige utseende. Foto: NTB Scanpix
FEIENDE FLOTT: Christie Brinkley er en inspirasjon for mange med sin sunne livsstil og ungdommelige utseende. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det er ingen tvil om at den tidligere supermodellen Christie Brinkley fremdeles får hoder til å snu.

Den sporty trebarnsmoren tilbringer juleferien sammen med familien på den eksotiske øyagruppa Turks and Caicos i Karibien, og det ser på ingen måte ut som om hun har fråtset i fet mat og godt drikke i løpet av høytiden.

Snarere tvert imot!

Ifølge bildene den blonde skjønnheten har postet på Instagram, så har hun hatt en aktiv ferie, og holdt seg i form med både svømming, sykling og dykking.

Da hun i helgen delte et bikinibilde av seg selv med fansen, tok ikke lang tid før hennes flotte fysikk og flate mage ble bombandert med skryt.

 

 

- Kroppen din er helt fantastisk! Du er et levende bevis på sunn livsstil! mener en.

- Seriøst! Eldes du i det hele tatt?

- Tuller du? Denne dama er fra et annet universe!!!!! kommenterer en annen.

- 61 år og har født tre ganger! Du er min favoritt supermodell! Fantastisk!

- Slående vakker!! Du gir meg håp om at det ikke bare er i 20-årene man kan se bra ut. Du er som en fin vin!

- Du fortsetter å inspirere kvinner i alle aldre, og vi kan feire at skjønnhet kan bli funnet gjennom alle vendinger i livet, skryter enda en.

Brinkley har alltid vært opptatt av trening og kosthold, og nylig ga hun ut boka «Tidløs skjønnhet» hvor hun gir tips om alt fra hva man bør spise til hvordan man bør kle seg for å se best mulig ut - uansett alder.

 

 

Har fikset på utseendet

Den amerikanske modellen og skuespilleren var en av verdens mest populære kvinner da hun slo gjennom på slutten av 1970-tallet, og hun har blant annet prydet forsiden til Sports Illustrated tre ganger.

Hun har tidligere hevdet at brystene er ekte, men har innrømmet å fikse på utseendet ved hjelp av fillere, laser og Botox, selv om hun også har hatt mislykkede opplevelser med det.

- Det fikk meg til å se ut som om jeg hadde en blåveis. Og jeg kunne ikke bevege pannen. Jeg måtte bruke hatt, har hun fortalt til New York Post, ifølge Daily Mail.

Fra 1985 til 1994 var Brinkley gift med den legendariske sangeren Billy Joel (66), som hun har artistdatteren Alexa Ray Joel (29) med.

Hun har også to andre barn fra to andre ekteskap.

De siste månedene har 61-åringen vært i et forhold med musikeren John Mellencamp (64), som er eks-kjæresten til Hollywood-stjernen Meg Ryan (54).

SEXY I SEKSTI-ÅRENE: Tidligere denne måneden stilte Brinkley i lårhøye støvletter og kort kjole da hun tente lysene på Empire State Building i New York. Foto: Rex Features
SEXY I SEKSTI-ÅRENE: Tidligere denne måneden stilte Brinkley i lårhøye støvletter og kort kjole da hun tente lysene på Empire State Building i New York. Foto: Rex Features Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg føler smerten din

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer