Christie Brinkley tok pusten fra fansen på Instagram

Sjekk den trente kroppen!

UNGDOMMELIG: Christie Brinkley holder seg svært godt for alderen. Her promoterer hun sin nye bok i New York tidligere denne måneden. Foto: Rex Features
UNGDOMMELIG: Christie Brinkley holder seg svært godt for alderen. Her promoterer hun sin nye bok i New York tidligere denne måneden. Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den tidligere supermodellen Christie Brinkley (61) ga nylig ut boka «Tidløs skjønnhet» hvor hun gir tips om alt fra hva man bør spise til hvordan man bør kle seg for å se best mulig ut - uansett alder.

Og etter at hun mandag delte et bikinibilde av seg selv, beviste trebarnsmoren av hun virkelig pratiserer det hun preker.

Med stram mage, tonede armer og lange trente bein er det vanskelig å tro at Brinkley har rundet 60 år.

 

 

Den blonde skjønnheten koste seg med familie og venner i Parrot Cay på den eksotiske øyagruppa Turks and Caicos i Karibien, hvor hun skulle delta i en venns bryllup.

- Jeg gleder meg til å lage noe spesielt utav driv-veden jeg akkurat fant (under foten min), skrev hun under det flotte bildet, før hun understreket viktigheten av å bruke solfaktor, samt promotering av sin egen bok:

- Jeg bruker Neutrogens Wet Skin broad spectrum. Og jeg dekker meg alltid til med en hatt. For flere tips om kosthold, trening, hår og sminke bør dere sjekke ut min nye bok «Tidløs skjønnhet».

 

Har fikset på utseendet

Den amerikanske modellen og skuespilleren var en av verdens mest populære kvinner da hun slo gjennom på slutten av 1970-tallet, og hun har blant annet prydet forsiden til Sports Illustrated tre ganger.

Hun har tidligere hevdet at brystene er ekte, men har innrømmet å fikse på utseendet ved hjelp av fillere, laser og Botox, selv om hun også har hatt mislykkede opplevelser med det.

- Det fikk meg til å se ut som om jeg hadde en blåveis. Og jeg kunne ikke bevege pannen. Jeg måtte bruke hatt, har hun fortalt til New York Post, ifølge Daily Mail.

Fra 1985 til 1994 var Brinkley gift med den legendariske sangeren Billy Joel (66), som hun har artistdatteren Alexa Ray Joel (29) med.

Hun har også to andre barn fra to andre ekteskap.

De siste månedene har 61-åringen vært i et forhold med musikeren John Mellencamp (64), som er eks-kjæresten til Hollywood-stjernen Meg Ryan (54).

KJÆRESTER: Christie Brinkley og John Mellencamp har vært et par siden september. Her kommer de ut fra et hotell i New York. Foto: Splash News
KJÆRESTER: Christie Brinkley og John Mellencamp har vært et par siden september. Her kommer de ut fra et hotell i New York. Foto: Splash News Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg bekymrer meg ikke om å bli ansett som vakker

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer