«Skal vi danse»:

Christian ute av «Skal vi danse»

Åttende deltaker måtte lørdag kveld takke for seg.

RØK UT: Det var Christian Strand som røk ut av «Skal vi danse» lørdag kveld. Foto: Espen Solli/TV 2
RØK UT: Det var Christian Strand som røk ut av «Skal vi danse» lørdag kveld. Foto: Espen Solli/TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag kveld har det vært Halloween-tema på «Skal vi danse», og det har har ikke manglet på verken kostymer, sminke eller effekter på parketten.

Men ved kveldens slutt måtte åttende deltaker takke for seg i årets «Skal vi danse», og med bare tre uker i gjen til den store finalen, var det i kveld Christian sin tur til å forlate konkurransen.

- Nivået med denne gjengen er så sinnsykt høyt og jevnt, at det å ryke ut nå ikke er så galt. Men det er dødskjedelig sånn sett, for jeg ville gjerne vært med en uke til, sa Christian fra parketten da resultatet var avgjort.

Jive-konkurranse

Jørgine Vasstrand og Jørgen Nilsen danset en Paso Doble til låta Bad Guy under kveldens sending, mens Victor og Rikke sto for en Slowfox. De gikk begge rett videre til årets kvartfinale under kveldens sending.

Det siste gjorde også kveldens siste dansepar ut, Emilie Nereng og Santino Mirenna, som også danset en Paso Doble.

GIKK VIDERE: Jørgine Vasstand og Jørgen Nilsen gikk rett videre til kvartfinalen. Foto: Espen Solli/ TV 2
GIKK VIDERE: Jørgine Vasstand og Jørgen Nilsen gikk rett videre til kvartfinalen. Foto: Espen Solli/ TV 2 Vis mer

Alexander Hetland og Nadya Khamitskaya danset en tradisjonell Wienervals, mens Christian og Marianne lot tankene drifte til sørlige breddegrader med sin Tango.

Likevel var det de to sistnevnte som i kveld måtte møtes i duell.

Aleksander og Nadya har fått full poengsum av dommerne de siste tre sendingene, og dette ble deres første duell. Men gitt de tidligere poengsummene, var dommerne samstemte i at de holdt en knapp på sistnevnte dansepar.

I HVITT: Emilie og Santino danset blant annet en Paso Doble under kveldens sending. Foto: Espen Solli/ TV 2
I HVITT: Emilie og Santino danset blant annet en Paso Doble under kveldens sending. Foto: Espen Solli/ TV 2 Vis mer
KLOVN: Christian Strand og Marianne Sandaker danset Tango lørdag kveld. Selv om dansen er typisk argentinsk, var antrekket alt annet. Foto: Espen Solli/TV 2
KLOVN: Christian Strand og Marianne Sandaker danset Tango lørdag kveld. Selv om dansen er typisk argentinsk, var antrekket alt annet. Foto: Espen Solli/TV 2 Vis mer

I tillegg til sine individuelle danser, konkurrerte deltakerne i jive. I denne konkurransen stemte dommerne ett og ett par av dansegulvet, helt til det bare sto ett par igjen som vinnere av denne delen.

- Overraskende greit

Forrige uke var det Isabel Raad som måtte takke for seg. Til tross for at hun da måtte forlate konkurransen, var hun fornøyd med egen innsats, og ikke minst med vennskapet hun har fått til dansepartner Benjamin.

«SKAL VI DANSE»: Isabel Raad sier hun og hennes dansepartner i «Skal vi danse» har veldig god kjemi, og svarer på ryktene. Video: TV 2 / Henriette Eilertsen / Rød Løper Vis mer

- Det går egentlig overraskende greit, det er uke åtte, med fire uker igjen, og alle som er igjen er så sykt flinke. Hadde jeg ikke røket nå så tror jeg uansett at jeg hadde gjort det neste gang, sa Isabel til Dagbladet da danseeventyret var over, og fortsatte:

- Jeg er ikke helt på samme nivå som de som får tiere hver eneste sending.

LES OGSÅ: Tårer i øynene etter maktdemonstrasjon

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer