FORNØYDE: Den store, lyse leiligheten på Majorstuen ble solgt for 5 120 000 kroner. Foto: Boa Eiendomsmegling
FORNØYDE: Den store, lyse leiligheten på Majorstuen ble solgt for 5 120 000 kroner. Foto: Boa EiendomsmeglingVis mer

Christian Strand solgte drømmeleiligheten

Det ble vist stor interesse for 4-roms leiligheten på Majourstuen

SEOGHØR.NO: Tirsdag formiddag ble programleder Christian Strands leilighet på Majorstuen i Oslo solgt. Den flotte 4-roms leiligheten på 104 kvm med utsikt over Frognerparken har ligget ute for salg med en prisantydning på 4 990 000 kr. Leiligheten ble solgt over prisantydning.

Christian Strand er strålende fornøyd med boligsalget.

- Drømmeleiligheten vår er solgt og vi er veldig fornøyd med salget og resultatet. Eiendomsmegler og partner Tommy Friestad i Boa Eiendomsmegling gjorde en veldig god jobb. Han er svært kreativ, annonsen ble lagt godt merke til og han fulgte godt opp fra start til slutt. Jeg håper at de som flytter inn blir like glad i leiligheten som det vi er, sier Christian til Seoghør.no.

Eiendomsmegleren forteller at det var stor interesse for NRK-programlederens bolig.

- Salget gikk veldig fint. Det var enormt mange som så annonsen på internett, 18 personer på visning og tre som var med i budrunden. Leiligheten ble til slutt solgt til et hyggelig par for 5 120 000 kroner, sier Tommy Friestad.

Vil ha større plass

Programlederen ble far for første gang i januar, da han og kona Madeleine fikk sønnen Liam Aleksander. De har stortrivdes i leiligheten på Majorstuen i de fire årene de har bodd der, men nå ønsker de seg større plass for sønnen å boltre seg på.

- Heldigvis flytter vi ikke alt for langt unna så turer i Frognerparken blir det fortsatt, sier Christian.

NYBAKTE FORELDRE: I januar ble Christian Strand og kona Madeleine foreldre for første gang da sønnen Liam Aleksander kom til verden. Foto: Espen Solli / Se og Hør
NYBAKTE FORELDRE: I januar ble Christian Strand og kona Madeleine foreldre for første gang da sønnen Liam Aleksander kom til verden. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer

- Dette er vår drømmeleilighet! Stor, lys og åpen. Her har vi kost oss med sene middager med venner og familie, og nytt rolige frokoster med sol på balkongen. Madeleine har fått sitt favorittrom i sitt eget walk in-closet. Hva mer kan man ønske seg? De som flytter inn kommer til å elske leiligheten og beliggenheten, sa Christian til Se og Hør før hussalget.