FORELSKET: Skuespiller Christian Skolmen er aktuell i den nye norske filmen "Ulvenatt". Nå har han funnet lykken med sexy fotomodell. Foto: SCANPIX
FORELSKET: Skuespiller Christian Skolmen er aktuell i den nye norske filmen "Ulvenatt". Nå har han funnet lykken med sexy fotomodell. Foto: SCANPIX Vis mer

Christian Skolmen falt for sexy modell

Skuespilleren har funnet lykken igjen etter bruddet med Pia Tjelta

SEHER.NO: For tre år siden ble det slutt mellom skuespillerparet Christian Skolmen (37) og Pia Tjelta (30). Men nå smiler lykken igjen til Jon Skolmens (67) sønn. Den siste tiden er han stadig oftere blitt sett sammen med den vakre fotomodellen Isabell Ødegård (32).

Kilder bekrefter overfor Se og Hør at de er blitt et par.

- Ja, de passer så bra til hverandre og virker som de har det helt fantastisk sammen. Det kan virke som den store kjærligheten, forteller en kilde til bladet.

Christian er for tiden aktuell i teaterstykket "Populærmusikk fra Vittula" på Christiania Teater i Oslo og i filmen "Ulvenatten" som har premiere onsdag.

Isabell er en populær og mye brukt modell, og er kjent fra musikkvideoene til blant andre Morten Abel og Turboneger. Hun er knyttet til modellbyrået Team Modell.

Hverken Christian eller Isabell har ønsket å kommentere forholdet overfor Se og Hør.