Christian Ingebrigtsen kjørte taxi for 20.000 kroner

- Gleden da jeg kom fram var nesten større enn da jeg røk ut av «71° nord», sier han om den strabasiøse drosjeturen.

UFORGLEMMELIG TAXITUR: Nylig la artist Christian Ingebrigtsen ut dette bildet på Instagram, der den kostbare og strabasiøse taxituren hans er dokumentert. Til Seoghør.no avslører han sannheten bak den svimlende taxiregningen. Foto: Stella Pictures/ Instagram
UFORGLEMMELIG TAXITUR: Nylig la artist Christian Ingebrigtsen ut dette bildet på Instagram, der den kostbare og strabasiøse taxituren hans er dokumentert. Til Seoghør.no avslører han sannheten bak den svimlende taxiregningen. Foto: Stella Pictures/ Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I 2013 var artist Christian Ingebrigsten (38) blant kjendisene som deltok i «71° nord - Norges tøffeste kjendis» på TVNorge.

Den tidligere A1-stjernen la ikke skjul på at deltakelsen var utfordrende. Til Seoghør.no fortalte Christian blan annet at han fryktet for sitt eget liv da de skulle forsere Okstindbreen i Nordland under innspillingen.

Men dette ble ikke sangstjernens siste møte med naturkreftene som kan herje i Nord-Norge.

Nylig ble Christian igjen utsatt for værgudenes vrede, da han og Gaute Ormåsen (31) skulle fly fra Alta til Honningsvåg for å spille konsert.

Saken fortsetter under bildet.

- Flyet vårt gikk ikke fra Alta til Honningsvåg på grunn av været, så da ordnet Widerøe maxitaxi til oss og de andre passasjerene, forteller artisten til Seoghør.no.

Den tidligere MGP-finalisten har delt et bilde av regningen fra taxituren på Instagram, pålydende drøye 20.000 kroner.

- Jeg har ikke tatt taxi for så mye penger før, så da måtte jeg nesten ta bilde av det. Jeg er veldig lykkelig for at jeg ikke måtte ta den taxiregningen selv, forklarer han om den oppsiktsvekkende drosjesummen. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer