UFORGLEMMELIG TAXITUR: Nylig la artist Christian Ingebrigtsen ut dette bildet på Instagram, der den kostbare og strabasiøse taxituren hans er dokumentert. Til Seoghør.no avslører han sannheten bak den svimlende taxiregningen. Foto: Stella Pictures/ Instagram
UFORGLEMMELIG TAXITUR: Nylig la artist Christian Ingebrigtsen ut dette bildet på Instagram, der den kostbare og strabasiøse taxituren hans er dokumentert. Til Seoghør.no avslører han sannheten bak den svimlende taxiregningen. Foto: Stella Pictures/ InstagramVis mer

Christian Ingebrigtsen kjørte taxi for 20.000 kroner

- Gleden da jeg kom fram var nesten større enn da jeg røk ut av «71° nord», sier han om den strabasiøse drosjeturen.

SEOGHØR.NO: I 2013 var artist Christian Ingebrigsten (38) blant kjendisene som deltok i «71° nord - Norges tøffeste kjendis» på TVNorge.

Den tidligere A1-stjernen la ikke skjul på at deltakelsen var utfordrende. Til Seoghør.no fortalte Christian blan annet at han fryktet for sitt eget liv da de skulle forsere Okstindbreen i Nordland under innspillingen.

Men dette ble ikke sangstjernens siste møte med naturkreftene som kan herje i Nord-Norge.

Nylig ble Christian igjen utsatt for værgudenes vrede, da han og Gaute Ormåsen (31) skulle fly fra Alta til Honningsvåg for å spille konsert.

GODE VENNER: Christian Ingebrigtsen var gjest og underholder da Gaute Ormåsen, som også deltok i «71° nord» i 2013, giftet seg med Marie Enoksen i Arendal i fjor sommer.
GODE VENNER: Christian Ingebrigtsen var gjest og underholder da Gaute Ormåsen, som også deltok i «71° nord» i 2013, giftet seg med Marie Enoksen i Arendal i fjor sommer. Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

- Flyet vårt gikk ikke fra Alta til Honningsvåg på grunn av været, så da ordnet Widerøe maxitaxi til oss og de andre passasjerene, forteller artisten til Seoghør.no.

Den tidligere MGP-finalisten har delt et bilde av regningen fra taxituren på Instagram, pålydende drøye 20.000 kroner.

Kjøre taxi for over 20000 - Check!

A photo posted by Christian Ingebrigtsen (@christian_ingebrigtsen) on

- Jeg har ikke tatt taxi for så mye penger før, så da måtte jeg nesten ta bilde av det. Jeg er veldig lykkelig for at jeg ikke måtte ta den taxiregningen selv, forklarer han om den oppsiktsvekkende drosjesummen. 

Stod fast i flere timer

Imidlertid var det ikke slutt på transportproblemene da Christian og Gaute satte seg i maxitaxien. På grunn av værforholdene, ble nemlig en kjøretur som normalt tar cirka tre timer til en 11 timer lang prøvelse.

- Brøytebilene kom ikke fram, så vi ble stående fast i snøen i tre, fire timer. Og selv om det var kolonnekjøring måtte vi stoppe helt opp, sikten var bare noen få centimeter foran bilen, det var ganske skummelt, forteller Christian til Seoghør.no.

BANDSUKSESS: Christian Ingebrigtsen ble verdenskjent sammen med Paul Marazzi (t.v), Mark Read og Ben Adams i a1 på slutten av 90- og starten av 2000-tallet.  Foto: Action Press/All Over Press
BANDSUKSESS: Christian Ingebrigtsen ble verdenskjent sammen med Paul Marazzi (t.v), Mark Read og Ben Adams i a1 på slutten av 90- og starten av 2000-tallet. Foto: Action Press/All Over Press Vis mer

FORTSATT GODE VENNER: Slik ser Mark, Ben og Christian ut i dag. Foto: Se og Hør
FORTSATT GODE VENNER: Slik ser Mark, Ben og Christian ut i dag. Foto: Se og Hør Vis mer

- Det var noen ganske frustrerende timer, uten mat og vann. Gleden da vi kom fram, var nesten større enn da jeg røk ut av «71° nord», utdyper han.

Til slutt kom altså både Christian og tidligere «Idol»-finalist Gaute Ormåsen seg frem til Honningsvåg. Der ble det konsertsuksess på Perleporten Kulturhus, men a1-stjernen berømmer heller noen andre.

- Jeg føler stor beundring for de som bor og jobber der oppe og står i det til vanlig. Og jeg må berømme Widerøes forsøk på å få oss fram. Vi følte oss veldig godt ivaretatt, og var veldig fornøyde med servicen, understreker Christian Ingebrigtsen overfor Seoghør.no.

TØFF TV-UTFORDRING: I 2013 ble Christian Ingebrigtsen utsatt for mange prøvelser i «71° nord - Norges tøffeste kjendis» på TVNorge. Foto: TVNorge
TØFF TV-UTFORDRING: I 2013 ble Christian Ingebrigtsen utsatt for mange prøvelser i «71° nord - Norges tøffeste kjendis» på TVNorge. Foto: TVNorge Vis mer

LES OGSÅ: Denne ringen får bryllupsryktene til å svirre