KJÆRESTER
I 28 ÅR: Robert
Stoltenberg er klar
på samboerens
betydning for ham.
– Christian er klippen
i livet mitt, sier han til
Dagbladet Foto: Oddvar Walle Jensen.
KJÆRESTER I 28 ÅR: Robert Stoltenberg er klar på samboerens betydning for ham. – Christian er klippen i livet mitt, sier han til Dagbladet Foto: Oddvar Walle Jensen. Vis mer

Robert Stoltenberg om kjæresten:

- Christian gir meg lykkefølelsen

Gjennom driftsleder Roy Narvestad får komikeren levd ut sine private irritasjonsmomenter. Men livets gleder lever han ut med sin mangeårige samboer.

(Se og Hør): Robert Stoltenberg gjør for tiden suksess på NRK med komiserien «Narvestad tar ferie».

Privat har Robert funnet roen med Christian Grønvold (54), etter 28 år som som kjærester. De traff hverandre på fest i en periode begge hadde kjærlighetssorg og jobbet i samme modellbyrå, Elite.

Øyeblikket de ble sammen, minnes han i dag med kjærlighet.

– Det var en stor ting. Jeg tror man bare opplever den store lykkefølelsen noen få de gangene jeg virkelig har opplevd stor lykke, har han fortalt til VG.

Rom for hverandre

Robert, som vokste opp på Fetsund utenfor Lillestrøm, ga Dagbladet gode beskrivelser om samlivet med samboeren – rett før han fylte 50.

– Vi er ganske forskjellige. Han er fra Bærum, jeg er fra landsbygda. Jeg beundrer Christian. Han er sånn jeg alltid har ønsket å være. Christian har alltid vært en klippe i livet mitt. Fordi vi har vært sammen i så mange år, så har han vært der gjennom oppturer og nedturer.

POPULÆR FIGUR: Robert i rollen som vaktmester Narvestad fra TV-serien «Borettslaget». Foto: NRK
POPULÆR FIGUR: Robert i rollen som vaktmester Narvestad fra TV-serien «Borettslaget». Foto: NRK Vis mer

Uansett om det går godt eller dårlig, så betyr det lite i hjemmet. Vi er opptatt av å ha det fredfullt og fint.

Da Robert ble tildelt den ærerike Juster-prisen for noen år siden, var Christian oppriktig glad og stolt:

– Jeg synes det er fortjent. Robert har underholdt på en varm og menneskelig måte i mange år, fortalte han til Se og Hør.

Stoltenberg har lenge holdt seg trofast mot NRK.

Hvorfor det har blitt slik, er han ikke helt sikker på.-

Det har jeg ikke tenkt så fryktelig mye på. Det har vel bare blitt sånn, en gammel vane. Men jeg synes det er fint å være i NRK, jeg har jo jobbet her i mange år.

Det viktigste er å holde på med det man synes er morsomt, og jeg har alltid følt meg godt ivaretatt her, så jeg ser ingen umiddelbar grunn til å slutte. Virkelig ikke, har han tidligere sagt til Se og Hør.

Robert har også tidligere avslørt hvordan han holder på sitt spreke utseende og kroppen i form:

Fabian Stang og Robert Stoltenberg er med i NRK-programmet "Solgt", der de skal gjette pris på boligen i konkurranse med eiendomsmeglere. Vis mer

- Det er ikke noe spesielt jeg gjør, egentlig. Jeg spiser for mye, og er glad i å ta meg et glass vin. Men så prøver jeg å trene litt da, selv om det ikke er snakk om veldig mye akkurat.

Det går i sirkeltrening – et par tre ganger i uka. Gode, gammeldagse gymøvelser, sa han til Se og Hør i 2013.

LES OGSÅ: Holder seg ung med sirkeltrening