Christa Celia:

Christa (21) gravid for fjerde gang

Den unge moren får både ris og ros på sosiale medier.

FJERDE GANG: TikTokeren Christa Celia venter sitt fjerde barn med mannen. Det får hun kritikk for. Foto: Skjermdump TikTok / ChristaCelia
FJERDE GANG: TikTokeren Christa Celia venter sitt fjerde barn med mannen. Det får hun kritikk for. Foto: Skjermdump TikTok / ChristaCelia Vis mer
Publisert

21 år gamle Christa Celia har den siste tiden fått stor oppmerksomhet på sosiale medier, rettere sagt videdelingstjenesten TikTok, der hun viser videosnutter fra sitt eget liv.

Celia er nemlig for tiden gravid med sitt fjerde barn.

Nettopp dét er det mange som reagerer på, og den unge moren mottar mye kritikk for valget sitt, skriver Expressen. Nå svarer hun imidlertid kritikerne.

VENTER BARN: Naima Maresse markerte seg i «Ex on the beach» og «Ex and the city» for et par år siden - nå venter hun barn. Video: Rød Løper/Discovery+ Vis mer

Venter sitt fjerde barn

At hun mottar mye kritikk på sosiale medier, forteller hun selv om i en rekke TikTok-videoer.

Hun er for øyeblikket gravid i uke 31, og venter altså barn i desember. Til tross for hennes unge alder, blir dette som nevnt hennes fjerde barn med ektemannen - som hun har vært sammen med i over seks år.

21-åringen har vært gravid hvert år siden 2018.

Blant annet har hun blitt kalt skjellsord som «hore» grunnet antall barn hun har. I en video forteller 21-åringen også at hun ofte får høre at hun «ikke burde vært stolt over å være gravid med sitt fjerde barn i så ung alder».

- Vel, jeg bryr meg ikke om hva de sier, jeg elsker deg, svarer hun på kritikken, mens hun mimer til låta «Bleeding Love».

GRAVID: Jørgine «Funkygine» Vasstrand og Morten Sundli venter sitt andre barn. Dette sa de om potensiell familieforøkelse i forbindelse med et digitalt pressetreff i 2020. Video: Rød Løper/TV 2 Play Vis mer

- Får ingen hjelp

Til tross for at 21-åringen og ektemannen eier hus sammen, er det også flere som anklager paret for å leve på økonomiske bidrag for å finansiere sin unge familie.

- Nei, vi får ingen hjelp, faren til barna mine har en god jobb. Jeg er hjemmeværende mor fordi jeg ikke stoler på barnehager.

Mange er imidlertid støttende, og flere har spurt 21-åringen om det holder med fire barn, eller om de ønsker seg enda fler i fremtiden.

- Vi vil bare ha fire barn. Planen var to gutter og to jenter, men vi fikk en gutt og tre jenter i stedet, sier hun i en video, og avslører samtidig at hun skal sterilisere seg etter at barn nummer fire er født.

FJERNE STIGMA: Alicia, som i sosiale medier kaller seg «Princess Glitterhead», mistet tennene da hun var gravid. Hun bruker nå sosiale medier for å fjerne stigmaet rundt det å ikke ha tenner. Video: Tiktok / Princess Glitterhead Vis mer

LES OGSÅ: Ble pappa:- Sovet i to timer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer