Chrissy Teigen valgte selv kjønnet på sitt ufødte barn

Gjorde det for ektemannens skyld.

TO BLIR TIL TRE: Denne våren blir modellen Chrissy Teigen og artistmannen John Legend foreldre til en jente. Her er paret sammen på en event i Florida sist uke.  Foto: NTB Scanpix
TO BLIR TIL TRE: Denne våren blir modellen Chrissy Teigen og artistmannen John Legend foreldre til en jente. Her er paret sammen på en event i Florida sist uke. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Etter en lang og vanskelig prosess med å bli gravide, slapp Chrissy Teigen (30) og John Legend (37) endelig jubelen løs i oktober, og avslørte at de venter sitt første barn sammen.

Sist måned fortalte også den halvt norske modellen at hun går til ultralyd to ganger i uken, og at det er en liten jente som skjuler seg i magen hennes.

Nå røper derimot Teigen at barnets kjønn slett ikke kom som noen overraskelse.

- Det var jeg som tok valget. Ikke bare skal jeg bli mor til en jente, men jeg valgte jenta ut selv fra hennes lille embryo. Da jeg valgte henne, sa jeg: «La oss sette den jenta inn i meg», forteller hun til People.com.

We're pregnant!

A photo posted by John Legend (@johnlegend) on

Saken fortsetter under bildet.

 
 

Planlegger også en sønn

Den mørke skjønnheten ville gjerne ha en datter for ektemannens skyld.

- Jeg tror jeg var mest spent og tiltrukket av tanken på at John ville bli den beste faren til en liten jente. Bare tanken på å se ham med en jente gjorde meg glad. Jeg synes han fortjener en liten jente og det spesielle båndet mellom far og datter.

- En gutt vil komme senere, så det var egentlig ikke som om vi måtte velge mellom to kjønn. Men han er definitivt veldig heldig som får en liten jente. Og hun er fantastisk heldig som får John som sin far. Det er helt vilt, stråler hun.

Saken fortsetter under bildet.

VORDENDE FORELDRE: Chrissy og John giftet seg for to år siden, og er i ekstase over familieforøkelsen. Foto: NTB Scanpix
VORDENDE FORELDRE: Chrissy og John giftet seg for to år siden, og er i ekstase over familieforøkelsen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Snakker ikke babyspråk

Teigen tror også at det skjer noe helt magisk med menn når de blir far til en datter.

- De blir så myke, bløte og glade. Det er så søtt, sier hun til nettstedet.

Og 30-åringen har allerede fått et innblikk i Johns foreldreferdigheter ved å se hvordan han behandler deres fire hunder Putty, Puddy, Pippa og Peuy.

- Vår bulldog, Putty, var Johns første hund noensinne. Og han var sikker på at han aldri kom til å elske noen så høyt som Putty. Det er gøy å se hvordan han kommuniserer med dem når jeg vet at det er slik han kommer til å snakke til barnet vårt.

Og ifølge Legends kone, så er musikeren ganske formell når han prater med dyrene.

- John driver ikke med babysnakk, men prater i fullstendige setninger. Når han snakker til Putty sier han for eksempel: «Putty, du må gå ut og bruke toalettet i dag», og jeg bare: «Hva driver du med? Det er en hund. Du er gal».

Saken fortsetter under bildet.

ELSKER DYR: Her gjør John og Chrissy et fotoshoot med en av deres firbeinte venner. Foto: NTB Scanpix
ELSKER DYR: Her gjør John og Chrissy et fotoshoot med en av deres firbeinte venner. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Videre forteller Teigen at hun ser frem til å se ektemannen i rollen som far.

- Jeg gleder meg til å se hvordan han kommer til å være for jeg tror vi kommer til å ha to veldig ulike stiler som foreldre. Det blir spennende å se for vi har vært sammen så lenge at noen ganger tror man at man vet alt om hverandre.

- Men vi har ingen anelse om hvordan vi kommer til å bli som foreldre. Jeg tror det kommer til å bli kjempe gøy. Jeg gleder meg.

@monicarosestyle @jenatkinhair @1maryphillips

A photo posted by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

 

LES OGSÅ: Liv Tyler viste frem babymagen på rød løper

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer