Chrissy Teigen valgte selv kjønnet på sitt ufødte barn

Gjorde det for ektemannens skyld.

TO BLIR TIL TRE: Denne våren blir modellen Chrissy Teigen og artistmannen John Legend foreldre til en jente. Her er paret sammen på en event i Florida sist uke.  Foto: NTB Scanpix
TO BLIR TIL TRE: Denne våren blir modellen Chrissy Teigen og artistmannen John Legend foreldre til en jente. Her er paret sammen på en event i Florida sist uke. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Etter en lang og vanskelig prosess med å bli gravide, slapp Chrissy Teigen (30) og John Legend (37) endelig jubelen løs i oktober, og avslørte at de venter sitt første barn sammen.

Sist måned fortalte også den halvt norske modellen at hun går til ultralyd to ganger i uken, og at det er en liten jente som skjuler seg i magen hennes.

Nå røper derimot Teigen at barnets kjønn slett ikke kom som noen overraskelse.

- Det var jeg som tok valget. Ikke bare skal jeg bli mor til en jente, men jeg valgte jenta ut selv fra hennes lille embryo. Da jeg valgte henne, sa jeg: «La oss sette den jenta inn i meg», forteller hun til People.com.

Saken fortsetter under bildet.

  

Planlegger også en sønn

Den mørke skjønnheten ville gjerne ha en datter for ektemannens skyld.

- Jeg tror jeg var mest spent og tiltrukket av tanken på at John ville bli den beste faren til en liten jente. Bare tanken på å se ham med en jente gjorde meg glad. Jeg synes han fortjener en liten jente og det spesielle båndet mellom far og datter.

- En gutt vil komme senere, så det var egentlig ikke som om vi måtte velge mellom to kjønn. Men han er definitivt veldig heldig som får en liten jente. Og hun er fantastisk heldig som får John som sin far. Det er helt vilt, stråler hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer