FÅR GOD STØTTE FRA MANNEN: Chrissy Teigen og John Legend har vært sammen i ni år og gift i tre. I vår startet de også en familie sammen. Foto: Rex Features
FÅR GOD STØTTE FRA MANNEN: Chrissy Teigen og John Legend har vært sammen i ni år og gift i tre. I vår startet de også en familie sammen. Foto: Rex FeaturesVis mer

Chrissy Teigen stresser ikke med å miste babyvekten

- Ingen bør føle at de må gå ned i vekt med det samme.

SEOGHØR.NO: I april ble Chrissy Teigen (30) og John Legend (37) foreldre for første gang, da datteren Luna Simone kom til verden.

Supermodellen stortrives i rollen som nybakt mor, og poster ofte bilder av det lille sjarmtrollet på sosiale medier.

Mens mange Hollywood-mødre stresser med å kvitte seg med babyvekten rett etter fødselen, har den mørke skjønnheten derimot ingenting imot hast de ekstra kiloene.

Det skal ektemannen ha mye av takken for. 

- John er en veldig støttende kjæreste. Han elsker faktisk de nye kiloene, forteller hun til E!News.com.

Saken fortsetter under bildet.

STRÅLER AV LYKKE: Chrissy Teigen har uten tvil gode gener. Hun hevder at hun ikke stresser med å gå ned i vekt etter fødselen. Bildet til venstre er tatt i helgen, og bildet til høyre mens hun gikk gravid. Foto: Rex Features
STRÅLER AV LYKKE: Chrissy Teigen har uten tvil gode gener. Hun hevder at hun ikke stresser med å gå ned i vekt etter fødselen. Bildet til venstre er tatt i helgen, og bildet til høyre mens hun gikk gravid. Foto: Rex Features Vis mer

Et helt spesielt far- og datter-bånd

- Man innser at man må gi seg selv tid og forstår at man har presset ut en baby. Det tok lang tid å legge på seg all vekten, så den kommer ikke bare til å renne av. Og det er ok.

Chrissy setter stor pris på støtten hun får fra John Legend, samt andre mødre.

- Ingen bør føle at de må gå ned i vekt med det samme. Kos deg med babyen. Det er i orden. Ikke bli gal.

GO DODGERS!

A photo posted by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Saken fortsetter under bildet. 

30-åringen har aldri lagt skjul på at hun ønsker seg en stor ungeflokk, og hun koser seg veldig med å se båndet som utvikler seg mellom far og datter.

- Han er hele hennes verden. Hun kommer til meg for å få pupp når hun er sulten. Hun ser på meg og smiler og ler. Men når hun ser på John, så får hun dette drømmende, rare blikket. Øynene hennes ser annerledes ut og det er så søtt å se. 

She is innnnnn love!

A photo posted by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

- Jeg tror ikke det finnes noe forhold som det mellom en far og en datter. Det er utrolig gøy å se dem sammen, forteller hun til nettstedet. 

LES OGSÅ: - Hun er helt lik North West