Chrissy Teigen opplevde marerittet på motefest

Kjolen til toppmodellen var vanskelig på flere måter under CFDA Fashion Awards i New York.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Mandag var en begivenhetsrik dag blant superstjernene i USA.

Caitlyn Jenner (65), tidligere kjent som Bruce Jenner, gjorde sin debut etter den kjønnsbekreftende kirurgien på forsiden av Vanity Fair, og samme kveld gikk stjernespekkede CFDA Fashion Awards av stabelen i New York.

Kim Kardashian (34), som søndag annonserte at hun venter barn nummer to med ektemannen Kanye West (37), ankom prisutdelingen i en gjennomsiktig kjole fra Proenza Schoulers høst- og vinterkolleksjon.

Se video fra den røde løperen øverst i artikkelen!

KRANGLETE KJOLE: Chrissy Teigen var flott i hvitt da hun ankom CFDA Fashion Awards mandag kveld, men både kjolens splitt og skjæring over brystet bød på problemer for stjernen. Foto: NTB Scanpix
KRANGLETE KJOLE: Chrissy Teigen var flott i hvitt da hun ankom CFDA Fashion Awards mandag kveld, men både kjolens splitt og skjæring over brystet bød på problemer for stjernen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Blant stjernene som derimot var dristigere enn planlagt på motefesten, var toppmodell og TV-profil Chrissy Teigen (29). Hun ankom Lincoln Center i en hvit kjole fra Solace London, men i løpet av kvelden spjæret kjolens allerede vågale splitt, skriver E! News.

- Motetabbe av aller høyeste kaliber. La oss bare si at splitten min tok på seg ansvaret for å bli over 12 centimeter høyere, skriver Teigen på Instagram - under et bilde der hun holder foran kjolesplitten mens hun gisper.

Saken fortsetter nedenfor.

Et bilde publisert av @chrissyteigen

Imidertid var det visst ikke bare kjolens splitt som bød på utfordringer mandag kveld. Den stroppeløse kjolen så ut til å ha vansker med å holde seg på plass, og Chrissy ble nødt til å holde den oppe på minst ett tidspunkt.

Hva synes du om Chrissy Teigens kjole på CDFA Awards? Kast terning på henne og resten av stjernene nederst i saken!

Designerkjolens vågale snitt gjorde at en «puppeglipp» virket som en overhengende fare. Men den langbeinte skjønnheten forsikret Instagram-følgerne sine om at hun i hvert fall unngikk dét.

- Forresten, ved dere hvordan skygge ser ut? Det der er ikke brystvorter. Jeg vet hvordan brystvortene mine ser ut. Det gjør ikke dere. Eller, kanskje dere gjør det. Men det der er ikke dem, presiserer hun spøkefullt under Instagram-bildet, der skygger på brystpartiet hennes lett kan forveksles med areola, området rundt selve brystvorten.

Saken fortsetter under bildet.

SJOKKERTE: På fjorårets CFDA Fashion Awards, dukket Rihanna opp i det som bare kan beskrives som en «nakenkjole». I år glimret popstjernen med sitt fravær, og stilen på den røde løperen mandag kveld var av det mer nedtonede slaget.  Foto: SipaUSA
SJOKKERTE: På fjorårets CFDA Fashion Awards, dukket Rihanna opp i det som bare kan beskrives som en «nakenkjole». I år glimret popstjernen med sitt fravær, og stilen på den røde løperen mandag kveld var av det mer nedtonede slaget. Foto: SipaUSA Vis mer

I fjor var det popstjernen Rihanna (27) som sjokkerte mest på CFDA Fashion Awards. Hun stilte i en krystallbestrødd kjole fra Adam Selman, som definitivt viste frem brystvortene hennes.

I år var stjernene noe mer beskjedne. Selv om enkelte viste frem undertøyet i gjennomskinnelige kjoler, deriblant Kim Kardashian og Julianna Margulies (48), var «nakenfaktoren» mye lavere enn på MET-gallaen for en måned siden.

Kast terning på superstjernenes antrekk på årets CFDA Fashion Awards nedenfor!

[views:embed:node_embed:block:79658]

LES OGSÅ: - Jeg har en sommerflørt i kikkerten

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer