Chrissy Teigen og John Legends nyfødte datter sjarmerer alle

Den nybakte pappaen viser stolt frem lille Lunas ansikt på nytt bilde. Se bildet her!

BABYLYKKE: Ekteparet Chrissy Teigen og John Legend ble nylig foreldre for første gang. Allerede har de nybakte foreldrene delt flere bilder av sitt lille sjarmtroll.  Foto: wenn.com
BABYLYKKE: Ekteparet Chrissy Teigen og John Legend ble nylig foreldre for første gang. Allerede har de nybakte foreldrene delt flere bilder av sitt lille sjarmtroll. Foto: wenn.com Vis mer

SEOGHØR.NO: Forrige uke ble stjerneparet John Legend (37) og Chrissy Teigen (30) foreldre for første gang, da datteren Luna Simone Stephens kom til verden.

Få dager senere bestemte de nybakte foreldrene seg for å dete det første bildet av den nyfødte med offentligheten.

Tirsdag publiserte modell, forfatter og TV-profil Chrissy et søtt bilde av lille Luna på Instagram, der den ferske ettbarnsmoren holder datteren forsiktig i armene. Bildet var tatt fra siden, slik at babyens ansikt var delvis skjult.

Og det gikk ikke mange timene før den stolte pappaen John Legend fulgte opp. Onsdag la han selv ut et bilde av nurket på sin Instagram-profil, der fansen får en ordentlig titt på den lille jentas ansikt.

Saken fortsetter nedenfor.

Smelter fansens hjerter

Den prisbelønte artisten har ikke lagt ut noen bildetekst til det nusselige portrettet, der Lunas brune øyne og mørke hårmanke vises frem. Hendene til mamma Chrissy er også synlige på bildet, ettersom hun holder forsiktig i datterens venstre hånd.

Selv om John Legend ikke har skrevet noe under bildet, har derimot kommentarene fra fansen strømmet inn under Instagram-innlegget.

- Herregud, så søt. Nyt denne tiden, skriver en bruker som kaller seg «jacobsentherese».

- Så nydelig!!!! skriver brukeren «jayl_0» begeistret.

- Naawww, hun er den søteste, mener brukeren «muthujewellery».

- Hun er fullstendig praktfull, skriver brukeren «tonitonitonh», fulgt av emneknaggen «in love».

- Hun ser helt ut som deg, John, mener en bruker som kaller seg «mseugen».

Saken fortsetter under bildet.

FERSKE MØDRE: Da Chrissy Teigen hadde babyshower før fødselen, var Kim Kardashian en selvskreven gjest. I desember 2015 fikk Kim sitt andre barn. Foto: Xposure
FERSKE MØDRE: Da Chrissy Teigen hadde babyshower før fødselen, var Kim Kardashian en selvskreven gjest. I desember 2015 fikk Kim sitt andre barn. Foto: Xposure Vis mer

Også mamma Chrissy Teigen har lagt ut babybildet på sin Instagram-profil, fulgt av et smiley-fjes med hjerteformede øyne.

Der har fotografiet høstet enda bedre respons enn på ektemannens profil: I løpet av 15 timer hadde bildet fått over 570 000 likes og over 19 000 kommentarer.

Arvet foreldrenes utseende

Også tabloidavisen Daily Mail har omtalt det nye bildet av John Legend og Chrissy Teigens førstefødte.

I kommentarfeltet til nettavisen er flere av leserne over seg av begeistring for sjarmtrollet Luna. Flere av Daily Mails lesere påpeker at nurket ser svært våken og oppvakt ut til å være en knapp uke gammel.

Saken fortsetter under bildet.

FLOTTE FORELDRE: Chrissy Teigen og John Legend tar seg unektelig godt ut sammen. Her er de på Grammy Awards tidligere i år.  Foto: wenn.com
FLOTTE FORELDRE: Chrissy Teigen og John Legend tar seg unektelig godt ut sammen. Her er de på Grammy Awards tidligere i år. Foto: wenn.com Vis mer

Mens noen slutter seg til observajonen om at hun er svært lik pappa John, mener andre at hun har fått de beste trekkene fra både mor og far.

- Var det noen tvil om at disse to ville lage en nydelig baby? Gratulerer, skriver en av leserne.

- Å gud, hvor nusselig er denne babyen?!? Sorry, men man kan bare ikke nekte for at dette er en nydelig liten gledesklump!! De gjorde en flott jobb, skriver en annen leser ekstatisk.

Som kjent har halvt norske Chrissy Teigen gjort suksess som modell, blant annet for Sports Illustrated og badetøymerket Beach Bunny.

Saken fortsetter under bildet.

I SAMME BÅT: Både Kim Kardashian og Chrissy Teigen har slitt med å bli gravide. Her gir de hverandre en klem utenfor restauranten Giorgio Baldi i Santa Monica i november 2015, da de begge ventet barn.  Foto: Splash News
I SAMME BÅT: Både Kim Kardashian og Chrissy Teigen har slitt med å bli gravide. Her gir de hverandre en klem utenfor restauranten Giorgio Baldi i Santa Monica i november 2015, da de begge ventet barn. Foto: Splash News Vis mer

Fikk fertilitetsbehandling

Teigen og Legend slet lenge med å bli gravide, men i midten av oktober i fjor kunne den vakre modellen endelig vise frem en liten kul på magen.

I februar avslørte Teigen at barnets kjønn slett ikke kom som noen overraskelse. Gjennom modellens prøverørsbehandling valgte hun selv kjønnet på sin førstefødte:

- Det var jeg som tok valget. Ikke bare skal jeg bli mor til en jente, men jeg valgte jenta ut selv fra hennes lille embryo. Da jeg valgte henne, sa jeg: «La oss sette den jenta inn i meg», fortalte hun til People.com.

Den mørke skjønnheten ville gjerne ha en datter for ektemannens skyld:

- Jeg tror jeg var mest spent og tiltrukket av tanken på at John ville bli den beste faren til en liten jente. Bare tanken på å se ham med en jente gjorde meg glad. Jeg synes han fortjener en liten jente og det spesielle båndet mellom far og datter, sa Chrissy Teigen til People.

Det var under innspillingen av TV-programmet «FABLife» i september 2015 at 30-åringen avslørte at hun og ektemannen hennes har gått til prøverørsbehandling.

LES OGSÅ: Dette skal prinsen hete