Chrissy Teigen kledde opp datteren som havfrue

De nybakte foreldrene får virkelig ikke nok av sin to måneder gamle datter, Luna.

STOLTE FORELDRE: Chrissy Teigen og John Legend sjarmerte fansen i senk da de delte bilde av sin nyfødte datter Luna ikledd et havfrue-kostyme.  Foto: Rex Features
STOLTE FORELDRE: Chrissy Teigen og John Legend sjarmerte fansen i senk da de delte bilde av sin nyfødte datter Luna ikledd et havfrue-kostyme. Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Stjerneparet Chrissy Teigen (30) og John Legend (37) fikk virkelig en ny hverdag da de i midten av april kunne ønske datteren Luna (snart tre mnd.) velkommen til verden.

Fra første stund har den vakre modellen delt bilder av parets nyfødte baby i sosiale medier, og vesle Luna har for lengst tatt verden med storm.

Fansen ble derfor sjarmert i senk nok en gang da Teigen torsdag delte et bilde av Luna på sin åpne Snapchat-konto, der datteren er ikledd et søtt havfrue-kostyme.

- Hvis du trodde at Chrissy og Johns datter ikke kunne bli søtere - her er et bilde av Luna kledd ut som en havfrue, skriver kjendisnettstedet PerezHilton.com.

- Luna i havfrue-drakt er det søteste du kommer til å se i dag, skriver nettsiden InStyle.

Saken fortsetter nedenfor.

SJARMTROLL: Torsdag delte Chrissy Teigen bilde av den nydelige datteren Luna på sin åpne Snapchat-konto.  Foto: Snapchat
SJARMTROLL: Torsdag delte Chrissy Teigen bilde av den nydelige datteren Luna på sin åpne Snapchat-konto. Foto: Snapchat Vis mer

- Søteste familien noensinne

Det siste bilde av den snart tre måneder gamle babyen føyer seg inn i rekken av en rekke søte bilder paret har delt i sosiale medier. Tidligere denne uken delte den norskættede modellen også et bilde av den vesle familien der alle tre har på seg matchende Dodgers-draker (baseballag fra Los Angeles, red.anm.). 

Kommentarene har strømmet inn fra flere av Teigens syv millioner følgere på Instagram.

- Herregud, sååå søtt. Søteste familien noensinne, skriver «lena.mstph».

- Fantastisk nydelig! Ønsker deg og din talentfulle (og kjekke) ektemann og deres vakre baby en fantastisk sommer, skriver følgeren som kaller seg «the_famous_mrs_huber».

- En vakker familie, Chrissy. Du har en fantastisk sjel. Gud velsigne deg og din nydelige familie, skriver «snootdog05». 

Saken fortsetter nedenfor.

GO DODGERS!

Et bilde publisert av chrissy teigen (@chrissyteigen)

- Vi sover mye mindre enn tidligere

Da «All Of Me»-sangeren gjestet talkshowet Today i slutten av mai, innrømmet han at selv om han nyter hverdagen som fersk far, sliter det ham også totalt ut. 

- Luna har det kjempebra. Vi sover mye mindre enn tidligere, men det kommer seg. Mennesker har fått barn i alle år, så vi er ikke de første. Jeg tror kroppene justerer seg til den nye hverdagen etter hvert, og vi har det virkelig helt topp, sa han ifølge People.com.

John og Chrissy giftet seg i september 2013 i romantiske omgivelser ved Comosjøen i Italia. Paret begynte å date i 2007, men ble for alvor et par året etter. 

Saken fortsetter under bildet.

SUPERPAR. Chrissy Teigen og sangstjernen John Legend har vært et par siden 2007, da de møttes under innspillingen av Legends musikkvideo til låten «Stereo». Foto: Rex Features
SUPERPAR. Chrissy Teigen og sangstjernen John Legend har vært et par siden 2007, da de møttes under innspillingen av Legends musikkvideo til låten «Stereo». Foto: Rex Features Vis mer

Valgte barnets kjønn

Den berømte duoen slet lenge med å få til drømmen om å stifte familie, men i oktober i fjor kunne den smellvakre 30-åringen endelig vise frem en kul på magen.

Få måneder før fødselen, avslørt hun at barnets kjønn ikke kom som en overraskelse. Gjennom modellens prøverørsbehandling valgte hun selv kjønnet på sin førstefødte:

- Det var jeg som tok valget. Ikke bare skal jeg bli mor til en jente, men jeg valgte jenta ut selv fra hennes lille embryo. Da jeg valgte henne, sa jeg: «La oss sette den jenta inn i meg», fortalte hun til People.com.

TRENDY FORELDRE: Chrissy Teigen og John Legend legger ikke skjul på at de nyter den nye hverdagen som småbarnsforeldre. Her er paret på trilletur med Luna i New York.  Foto: Splash News
TRENDY FORELDRE: Chrissy Teigen og John Legend legger ikke skjul på at de nyter den nye hverdagen som småbarnsforeldre. Her er paret på trilletur med Luna i New York. Foto: Splash News Vis mer

LES OGSÅ: Kim avslørte sin hemmelige diett

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer