SØRGER: Chrissy Teigen har delt en rekke innlegg på sosiale medier, hvor hun forteller hvor trist hun er over tapet av det firbeinte familiemedlemmet. Foto: NTB scanpix
SØRGER: Chrissy Teigen har delt en rekke innlegg på sosiale medier, hvor hun forteller hvor trist hun er over tapet av det firbeinte familiemedlemmet. Foto: NTB scanpixVis mer

Chrissy Teigen mistet hunden:

Chrissy Teigen er i sorg

Chrissy Teigen og John Legend mistet hunden de fikk sammen da de ble et par.

(Se og Hør): De siste dagene har den berømte modellen Chrissy Teigen (32) delt en rekke bilder av hunden sin Puddy på sosiale medier.

Det er derimot ikke med glede hun har valgt å dele bildene. I en lang, hjertekjærende tekst forteller nemlig 32-åringen at hun har mistet sin gode, firbeinte venn.

- Puddy har dratt til hundehimmelen, skriver hun under bildene og forteller at hun og ektemannen John Legend (39) fikk Puddy sammen det første året de datet.

- Det er sant som de sier. Vi er hele deres liv, men det er den største skam at de bare kan velsigne oss en kort periode i vårt, fortsetter hun.

- Hjertet mitt verker, tusen takk for alt, absolutt alt, skriver stjernen videre.

På sin Instagram-profil har kondolansene strømmet inn i kommentarfeltet og flere av Chrissys 16,4 millioner følgere har gitt henne sin dypeste medfølelse.

32-åringen har de siste dagene delt hele seks innlegg på sosiale medier med følgerne sine, og torsdag kveld delte hun et videoklipp av datteren Luna og ektemannen som leker på gulvet.

- Øynene er fremdeles hovne fra tårene, men disse gjør meg glad, skriver hun.

Til tross for at den lille familien går gjennom stor sorg over tapet av deres følgesvenn, kan de derimot se frem til gladere tider, ettersom at de venter en liten gutt i juni.

eyes still puffy from puddy tears but they keep me happy

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Må velge navn

Det er liten tvil om at supermodellen er spent på å møte sin ufødte sønn. Tidligere denne måneden viste hun frem bildene fra ultralyden på Twitter. ​

Dagens teknologi gjør at man tydelig kan se at det er et lite barn, men ettersom det er et ultralyd-bilde, er naturligvis bildet uskarpt. Under bildet skrev Chrissy «Hei, jeg er en liten guttebaby på en måte».

Det var da hun i februar gjestet «Ellen DeGeneres Show» at Chrissy, ifølge Contactmusic, kunne avsløre at terminen er i juni.

I intervjuet forklarte Chrissy også at hun og ektemannen sliter med valg av navn til den kommende gutten.

- Guttenavn er skikkelig vanskelig. Og jeg tviler på at han får et mellomnavn, for vi klarer ikke engang å finne et fornavn til ham.

- Jeg har lekt med tanken på Dick Legend og Richard Legend, men alle spør meg hvorfor jeg ikke velger JJ-greia - John Junior. Men med Johns store ego blir det vanskelig for babyen å føle at han må leve opp til det, fleipet stjernen.

SE, HUN SNAKKER: Chrissy Teigen var heldig å filme datteras første ord. Video: Chrissy Teigen / Instagram Vis mer

Fødselsdepresjon

Paret, som tidligere har vært åpne om sine problemer med å få barn, har fått begge sine barn ved hjelp av prøverør.

Som om ikke det var komplisert nok å bli gravid, var 32-åringen, etter at datteren Luna kom til verden, åpen om at hun slet med fødselsdepresjoner.

Dette gjorde hun i et lengre innlegg i magasinet Glamour.

- De fleste dagene tilbrakte jeg på nøyaktig samme sted i sofaen, og klarte sjeldent å samle nok energi til å komme meg opp i andre etasje på soverommet. John sov på sofaen med meg, noen ganger fire netter på rad. Etter hvert hadde jeg klær inne i spiskammerset, så jeg skulle slippe å gå ovenpå når John gikk på jobb. Jeg kunne ofte bryte ut i gråt, helt plutselig, skrev hun.

I innlegget forklarteTeigen videre at det var først da hun oppsøkte hjelp hos lege, at hun innså at ikke alt var som det skulle. 32-åringen hyllet videre ektemannen John for å ha vært en enorm støtte for henne.

​LES OGSÅ: - De ser veldig frem til å møte sin nye lillesøster