Chrissy Teigen ble sydd inn i Oscar-kjolen

Chrissy Teigens store babymage skapte problemer for henne før prisutdelingen.

VAKKERT PAR: Chrissy Teigen og John Legend strålte på den røde løperen under nattens Oscar, men det var ikke helt enkelt for modellen å få på seg kjolen før showet. Foto: NTB Scanpix
VAKKERT PAR: Chrissy Teigen og John Legend strålte på den røde løperen under nattens Oscar, men det var ikke helt enkelt for modellen å få på seg kjolen før showet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I oktober kom den gledelige nyheten om at Chrissy Teigen (30) og musikerektemannen John Legend (37) venter sitt første barn sammen - etter en lang og vanskelig prosess med å bli gravide.

Den halvt norske modellen har termin i vår og ettersom fødselen nærmer seg med stormskritt, begynner Teigen å få vanskeligheter med å kle seg.

Natt til mandag skred hun ned den røde Oscar-løperen i en nydelig, tettsittende designerkjole som tydelig viste frem den voksende babymagen.

Men antrekket fra Marchesa var slett ikke enkelt å få på seg.

Like før den mørke skjønnheten dro avgårde til prisutdelingen delte hun nemlig et bilde på Instagram hvor hun blir sydd inn i sin kroppsnære kjole.

- Oscar-mage, har hun skrevet i teksten til bildet.

#Oscars belly

A photo posted by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Saken fortsetter nedenfor.

 

Se alle de nominerte og vinnerne her!

Valgte selv kjønnet på babyen

Etter at Chrissy og ektemannen gjorde graviditeten kjent, så har hun flere ganger stolt vist frem magen både på premierer og i sosiale medier.

30-åringen er heller ikke redd for å dele fra svangerskapet i media.

Chrissy har tidligere fortalt at hun går til ultralyd to ganger i uken, og nylig avslørte hun også at barnets kjønn slett ikke kom som noen overraskelse.

- Det var jeg som tok valget. Ikke bare skal jeg bli mor til en jente, men jeg valgte jenta selv ut fra hennes lille embryo. Da jeg valgte henne, sa jeg: «La oss sette den jenta inn i meg».

- Jeg tror jeg var mest spent og tiltrukket av tanken på at John ville bli den beste faren til en jente. Bare tanken på å se ham med en jente gjorde meg glad. Jeg synes han fortjener en liten jente og det spesielle båndet mellom far og datter, sa hun til People.

 

Gravide Hathaway ble hjemme

Skuespiller Anne Hathaway (33) er også gravid med sitt første barn.

Hun og ektemannen Adam Shulman deltar ikke på prisutdelingen i år, men «The Devil Wears Prada»-stjernen, som vant Oscar for «Beste kvinnelige birolle» med «Les Misérables» i 2013, ønsket alle skuespiller-kollegaene sine lykke til via sosiale medier.

Sammen med et bilde av sin voksende babymage og sin fire år gamle gullstatuett, skrev hun følgende:

Favorite Oscar day ever. Good luck to everyone at the show! #oscars

A photo posted by Anne Hathaway (@annehathaway) on

- Favoritt Oscar-dag noensinne. Lykke til alle som er på showet!

 
VORDENDE MOR: Anne Hathaway blir også mamma for første gang i år. Foto: Afp
VORDENDE MOR: Anne Hathaway blir også mamma for første gang i år. Foto: Afp Vis mer

 
 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer