FAMILIEFAR: Chris Rock og kona Malaak Compton har vært gift siden 1996. Sammen har de to døtre. Nå trues idyllen av hans eks-kjæreste. Foto: All Over Press
FAMILIEFAR: Chris Rock og kona Malaak Compton har vært gift siden 1996. Sammen har de to døtre. Nå trues idyllen av hans eks-kjæreste. Foto: All Over PressVis mer

Chris Rock i farskapssak

En kvinne anklager Chris Rock for å være far til hennes sønn.

Slett ikke morsomt! 


SEHER.NO: Komiker Chris Rock (42) har aldri nektet for å ha hatt et kort forhold til 36 år gamle Kali Bowyer før han traff sin nåværende kone Malaak Compton. Men nå krangler eks-kjærestene om Rock er far til hennes 13 år gamle sønn, skriver TMZ.


For ti år siden hevdet Bowyer første gang at Chris Rock var faren til hennes sønn. Men da komikeren gikk med på å avgi en DNA-test for å finne ut om det virkelig stemte - forsvant hun plutselig.


Nå er hun tilbake - men det spørs om hun kan forvente å få noen bidrag fra den styrtrike komikeren med det første.


Kali Bowyer har ifølge politiet en omfattende kriminell fortid med utallige merkelige politikonfrontasjoner, og har en forkjærlighet for å forteller ville historier. I løpet av de siste to årene skal kvinnen ha hatt mer enn ti svært merkelige sammentreff med politiet.


TMZ sitter på dokumenter som viser at Bowyer har et langt rulleblad, og selv politiet sier at kvinnen har vært "full of s**t" i flere år.


 Lørdag ga imidlertid Rock uttrykk for at han fremdeles ønsket å avgi en DNA-test for å fastslå om han virkelig er guttens far. Han tilbød seg også å forsørge barnet hvis det viser seg at testen er positiv.