Chris Pratt måtte jobbe som stripper

«Jurassic World»-stjernen kastet klærne for å få endene til å møtes.

USJENERT: Chris Pratt har aldri hatt noe imot å vise seg frem naken. Det kom godt med da han jobbet som stripper.  Foto: NTB Scanpix
USJENERT: Chris Pratt har aldri hatt noe imot å vise seg frem naken. Det kom godt med da han jobbet som stripper. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Hollywood-stjernen Chris Pratt (35) er for tiden høyaktuell i Stevens Spielbergs science fiction-film «Jurassic World».

Han ble først kjent som den elskverdige Andy Dwyer i TV-serien «Parks and Recreation», og er nå en av filmbyens hotteste skuespillere etter suksessen i «Guardians of the Galaxy» i fjor sommer.

Men som for så mange andre i underholdningsbransjen, startet karrieren ganske trått.

Saken fortsetter under bildet.

KINOAKTUELL: Chris Pratt fra en scene i Jurassic World.. I bakgrunnen er skuespillerkollega Bryce Dallas Howard. Foto: Xposure
KINOAKTUELL: Chris Pratt fra en scene i Jurassic World.. I bakgrunnen er skuespillerkollega Bryce Dallas Howard. Foto: Xposure Vis mer

Nå forteller nemlig Pratt at han en periode bodde i sin egen bil på Hawaii mens han strippet for penger og tok andre strøjobber, skriver Daily Mail.

Det var da skuespilleren gjestet This Morning at han kom med avsløringen, og Bryce Dallas Howard (34), som han spiller mot i «Jurassic World», sjokkert gjentok hva han akkurat hadde sagt.

- Var du en stripper?

- Vel, ja. Men ikke en veldig suksessfull stripper, hevdet han.

Se Jurassic World-trailer her:

Programlederen Phillip Schofield fulgte deretter opp med flere spørsmål.

- Hvordan kan man være en stripper uten suksess? Suksessen ligger vel i om du får av deg klærne, antar jeg? Var du ikke så flink til det?

- Jeg var ok på å få av meg klærne, men det var bare ikke et stort nok marked. Jeg klarte ikke å betale regningene, forklarte Chris.

Saken fortsetter under bildet.

MUSKULØS: Pratt jobbet beinhardt for å komme i form til filmen Guardians Of The Galaxy som hadde premiere i fjor.
 Foto: All Over Press
MUSKULØS: Pratt jobbet beinhardt for å komme i form til filmen Guardians Of The Galaxy som hadde premiere i fjor. Foto: All Over Press Vis mer

35-åringen, som er gift med skuespillerkollega Anna Faris (38), har også tidigere åpnet seg om strippefortiden.

For to år siden fortalte Pratt til Buzzfeed blant annet at han ikke hadde noe problem med å kaste alle klærne foran publikum - selv om eldre familiemedlemmer av vennene hans befant seg i rommet.

- Jeg har alltid være en veldig naken person. Jeg elsket å være naken. Jeg var veldig fri, så jeg tenkte at da kan jeg like så godt få betalt for det.

Videre fortalte kjekkasen at han ikke fikk jobber på ordentlige strippeklubber, og at han som amatørstripper tjente i overkant av 300 kroner hver gang han kledde av seg.

- Jeg dro på audition for en strippeklubb en gang, men jeg tror ikke jeg fikk jobben. Jeg tror ikke jeg er så god til å danse.

«Jurassic World» har premiere på norske kinoer fredag 12. juni.

KONA: I seks år har Pratt vært gift med Anna Faris, som blant annet er kjent fra Scary Movie-filmene. Foto: Broadimage
KONA: I seks år har Pratt vært gift med Anna Faris, som blant annet er kjent fra Scary Movie-filmene. Foto: Broadimage Vis mer

LES OGSÅ: Chris Pratt var impotent, trøtt og følelsesmessig demprimert

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer