Chris Pratt og Katherine Schwarzenegger:

- Chris Pratt dater datteren til Arnold Schwarzenegger

Ble introdusert for hverandre på noe oppsiktsvekkende vis.

11 ÅRS ALDERSFORSKJELL: Chris Pratt og Katherine Schwarzenegger skal angivelig ha funnet tonen. Foto: NTB Scanpix
11 ÅRS ALDERSFORSKJELL: Chris Pratt og Katherine Schwarzenegger skal angivelig ha funnet tonen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Datteren til den tidligere California-guvernøren Arnold Schwarzenegger (70) skal ifølge People date den amerikanske skuespillerstjernen Chris Pratt (39).

Katherine Schwarzenegger (28) er den eldste i søskenflokken av Arnolds barn. På den amerikanske farsdagen ble hun observert på piknik-date med ovennevnte Pratt.

Det skal ikke ha vært første gang de to har møttes.

- De har vært på en rekke dater, sier en kilde til People.

Spleiset av mor

Hva Arnold selv mener om den gryende romansen, er uvisst. Det kan imidlertid late til at Katherines mor, Maria Shriver (62), har et håp om at forholdet skal utvikle seg til noe større.

Ifølge kilden til People er det nemlig hun som skal ha introdusert duoen for hverandre.

- Det var Maria som spleiset dem, sier kilden.

MOR OG DATTER: Det var angivelig Maria Shriver som introduserte datteren og Chris Pratt for hverandre. Foto: NTB Scanpix
MOR OG DATTER: Det var angivelig Maria Shriver som introduserte datteren og Chris Pratt for hverandre. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Skilte seg

Pratt har dermed - etter alt å dømme - valgt å kaste seg ut i datingsfæren igjen, etter bruddet med ekskonen Anna Faris (41). I august i fjor kom nyheten om at stjerneparet skulle skilles etter åtte år som mann og kone.

- Anna og jeg er triste over å kunngjøre at vi er separert. Vi prøvde hardt lenge, og vi er veldig skuffet, delte «Passengers»-stjernen i en Facebook-post.

TOK UT SKILSMISSE: Anna Faris og Chris Pratt kunngjorde i fjor at de skulle skilles etter åtte år. Duoen skal imidlertid ha beholdt vennskapet for å kunne samarbeide best mulig om sønnen Jack. Foto: NTB Scanpix
TOK UT SKILSMISSE: Anna Faris og Chris Pratt kunngjorde i fjor at de skulle skilles etter åtte år. Duoen skal imidlertid ha beholdt vennskapet for å kunne samarbeide best mulig om sønnen Jack. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Videre forklarte Pratt at de ønsker å verne om sønnen Jack (5), og at de derfor ville prøve å holde saken så privat som mulig.

- Vi har fremdeles mye kjærlighet for hverandre og vil for alltid sette pris på tiden sammen. Vi har den dypeste respekt for hverandre, fortsatte han.

I april, åtte måneder etter bruddet, lettet Chris Pratt på sløret om hvordan det gikk med ham.

- Det suger å skille seg, men når alt kommer til alt så har vi en fantastisk sønn som har to foreldre som elsker ham veldig høyt, fortalte 39-åringen.

- Vi prøver å finne en måte å navigere alt på, og er fremdeles venner og snille med hverandre. Det er ikke ideelt, men jeg tror nok vi begge faktisk har det bedre nå, fortsatte Pratt.

- Kjærlighet for hverandre

Duoen møttes under innspillingen av filmen «Take Me Home Tonight» i 2007, og forlovet seg året etter.

Faris, kjent fra blant annet «The House Bunny» og «Mom», innrømmet også at hun ikke synes det var så rart at fansen ble sjokkert over nyheten om bruddet.

- Det er forståelig at folk virket så opptatt av hvor lykkelige vi var sammen. Alt jeg kan si om den saken, er at det er ekte. Vi forguder virkelig hverandre, og har mye kjærlighet til hverandre. Det tror jeg skinner gjennom, sier hun til People, og la til:

- Chris og jeg er veldig gode venner, og det tror jeg vi alltid kommer til å være.

Utroskapsskandale

I motsetning til noen av sine søsken, har ikke Maria søkt rampelyset i like stor grad som flere av de øvrige familiemedlemmene.

I 2011 skulle hun imidlertid skape overskrifter, etter å ha uttalt seg om det som ble en svært tøff familiesituasjon samme år. Hele verden falt nemlig i grus for Arnold Schwarzenegger og familien da han i mai 2011 innrømmet å ha fått barn med deres betrodde hushjelp, Mildred Baena.

Kona Maria Shiver, som han hadde vært gift med i 25 år, flyttet umiddelbart ut av deres felles hjem og søkte om skilsmisse bare to måneder senere.

Ekteparets eldste datter, Katherine, brøt tausheten noen måneder senere og la ikke skjul på at hun hadde brukt mye tid på å trøste moren.

- Vi snakker sammen på telefon seks ganger om dagen, og mailer hverandre konstant i tillegg. Jeg har et godt forhold til faren min, men jeg har alltid vært mye nærmere mamma. Selv som liten var jeg limt til henne hele tiden, uttalte hun til bladet Harper's Bazaar, ifølge Radaronline.com.

Saken fortsetter under:

SAMMENSVEISET: Fra venstre: Christina Schwarzenegger, Maria Shriver, Patrick Schwarzenegger og Katherine Schwarzenegger avbildet sammen i mars i år. Foto: NTB Scanpix
SAMMENSVEISET: Fra venstre: Christina Schwarzenegger, Maria Shriver, Patrick Schwarzenegger og Katherine Schwarzenegger avbildet sammen i mars i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Katherine, som jobber som forfatter, hevdet at nyheten om farens utroskap slo ned som en bombe blant henne og søsknene Christina (26), Patrick (24) og Christopher (20).

- Mamma og pappa har alltid vært flinke til å skjerme oss, og nå skjedde plutselig alt på en gang. Jeg var ute til lunsj og plutselig dukker det opp 20 mennesker som skriker til meg. Jeg tenkte: «Dette er upassende. De vil bare provosere meg for at jeg skal si noe upassende.»

LES OGSÅ: Modell Brigitte Nielsen (54) har blitt mor igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer